Nektek facebookon hány egyetemi szak/csoporttársatok van bejelölve?
Csoptársból szerintem mindenki vagy majdnem mindenki( 40 körülilétszámú csoport volt), nagytöbbsége engem jelölt, én nem vagyok az a jelölgetős fajta.
Össz évfolyamtársból, akiket tényleg ismertem olyan 10-20%-a ismerősöm facen. Ha bejölnek elfogadom, mert tényleg ismerem őket vmennyire, de magamtól csak olyat jelölök, akivel legalább beszélgettem már tartalmasabbakat a hellósziamizunál :)
22/L
Én fél éve mindenkit töröltem, akivel nem tartok személyes kapcsolatot. Én az FB-ét már csak a családom és közvetlen barátaim miatt látogatom.
Totál felesleges mások születésnapi tortáját és megosztott hülyeségeit nézni nap mint nap.
Nekem csak 2. Még egyet ismerek, de neki nincs facebookja. Amúgy kb 150-en vagyunk a szakon, de nekem nagyon kevés ismerősöm van, sajnos nem vagyok egy társasági ember, nem beszélgetek sok emberrel. Az egyetemről még pár ember az ismerősöm facebookon, őket olyan óráról ismerem, ami közös több szaknak.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!