Volt olyan osztály/csoporttársatok, aki bukás miatt vetett véget az életének?
Nem ismertem ilyet. De ismertem olyat, aki hasonlóan bagatel dolog miatt vetett véget az életének. Vagyis, kívülről apróságnak tűnt, aztán kiderült szép lassan, hogy az adott dolog csak amolyan utolsó csepp volt a pohárban. Vagy esetleg az illető korábban is küzdött ilyen jellegű problémával, amire nem szedett gyógyszert rendesen, szóval könnyű volt kizökkenteni bármivel. Az ilyen embereknek kevés is elég. Például az, hogy összetörik a kocsijukat, bukják a vizsgát vagy hasonló. Önmagában nem hiszem, hogy ilyesmi egy ép embert odáig tud sodorni, hogy meg akarjon halni.
Mindenesetre tragikus és szomorú.
Mire az ember egyetemre megy, már el kell érjen egy szellemi érettséget, ahol felfogja, hogy ettől nincs vége a világnak.
Azt tudom még elképzelni, hogy az ilyet a szülei terrorizálják..
tanítványom volt alsóban. abban az évben munkahelyet - és várost - cseréltem. pár év múlva visszalátogattam és döbbenten hallottam, hogy a nyolcadik osztály első féléve után felmászott a tízemeletesre és ugrott.
az ok: megbukott pár tantárgyból..
7
A kerdes nem hinnem, hogy rajuk vonatkozik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!