Ti levetkőznétek meztelenre az osztály- vagy csoporttársatok előtt, ahogyan tegnap a kaposvári egyetemen páran megtették?
2013. okt. 4. 09:13
3/16 Shai-Hulud válasza:
Sőt, ha egy csinosabb csoporttársnővel esetleg szeretkezni kellene, azt is vállalnám.
Jó cél érdekében mindent! :-D
4/16 anonim válasza:
Azért abba gondolj bele, hogy ők színészhallgatók! Lényegében szakmai ártalom ez, tehát ők eleve levetkőznek/nének egy-egy adott darabban, így annyira nincs ebben semmi különös.
Én biztosan nem vetkőznék le mások előtt, nem menne :)
5/16 anonim válasza:
Ha úgyanúgy szemben ülnének velem a lányok egy szál hajpántban, akkor naggggyon kínos lenne. :)
6/16 Shai-Hulud válasza:
@10:16:
Na ne már... Ennyire zavarna az a kis hajpánt???
7/16 anonim válasza:
@10:54
A hajpánt nem zavarna, sőt próbálnék erősen csak arra koncentrálni. :))
8/16 anonim válasza:
Lazán, ha takarnám magam, mint a srácok, még a merevedésem sem láthatnák a lányok! :D
9/16 anonim válasza:
komoly képzés lehet, ahol Csapó Virág tanít. ritka tehetségtelen.
10/16 anonim válasza:
En sokaig szinesznek keszultem, igy nekem se esne nehezemre dobni a textilt, de ezert a celert nem tennem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!