Melyik a jobb? Ha egy tanár és diák kölcsönösen megázódik/önöződik vagy ha a tanár egyoldalúan tegez?
A mi szakközépünkbe a tanárok tegeztek minket, és nem volt semmi sértő benne, volt aki tyúkanyó volt, a koliba is tegeztek minket.
A szakközépbe a tesi tanárunkat tegezhettük, ő az x-edik tesi tanárunk volt, de ő csak óraadó volt, és edzőtermi tesi óránk volt, magyarán kondi teremben edzettünk különböző kondi gépek voltak. De mi állattenyésztést tanultunk, és akkor még nem fogtam fel, hogy egy elletéshez kell karizom, szóval így utólag szerintem tök jó ötlet volt ez a kondi termes tesi óra.
A fősulin magázódtak, de volt egy két tanárunk aki nem de volt olyan tanárom is, aki ugy magázott hogy inkább tegezés volt, és így kevésbé féltem attól a tárgytól.
Pl. testvérem egyetemén furcsa is lenne ha gyakorlati órán magáznia kéne a hallgatókat miközben a tárgyuk gyakorlati részét magyarázza.
Amúgy túlreagálod kérdező.
3-as, 5-ös, 9-es, 15-ös vagyok.
#17: Az egosita szó mellett TE szerepelsz az értelmező kéziszótárban! :-)
+ szerintem még nárcisztikus is vagy, önelégült, sekélyes, felszínes, stb... :-)
Ha tanulnál egy kis szerénységet, talán még fel is néznének rád, mert az ritka!
Minket sok tanár magáz.
12.es vagyok
#18.
Azt sem tudod mit jelentenek azok, amiket ideböffentettél.
Az egoizmus egy fajta individualista filozófia is, valamint az anarchizmus egyik ágaként is lehet jellemezni. Fő gondolatvitele az egyének korlátlan önérvényesítése és jogköre.
A nárcizmus egy személyiségzavar, amelyet jellemez a beképzeltség és a hiúság.
Szerintem r*hadtul nem idetartozik az, hogy zavar, ha valaki letegez úgy, hogy én ezt tudtommal soha nem engedtem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!