Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha a lányomat...

Mit tegyek ha a lányomat 4.-ben csúfolták, lenácizzák?

Figyelt kérdés
Lányom 4.-es, idén kezdett új iskolában. Németországból jöttünk haza, és ezért folyton csúfolják, lenácizzák, pedig azt se tudja mi az.

2021. szept. 23. 18:35
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
5%

És amúgy szimpatizáltok ezzel az irányzattal?

Mert lehet nem véletlen a gyerekek részéről a célzás?

Te hogyan nézel ki?

Apuka milyen?

Bomber dzsekiben, rövidre vágott hajjal mászkál?

2021. szept. 23. 18:38
 2/51 anonim ***** válasza:
93%
Én biztos vagyok benne, hogy semmivel se érdemelte ki, valószínű 1 hülyegyerek elkezdte ezzel piszkálni mert új, a többi meg folytatta, közben lefogadnám azt se tudják miről beszélnek, én beszélnék az ofővel és a többi szülővel.
2021. szept. 23. 18:42
 3/51 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen mindegy, hogy a szülő mivel szimpatizál, hogy néz ki, egy 10 éves gyereknek nem kellene így beszélnie, sőt még ismernie sem a kifejezést.

Én beszélnék az osztályfőnökkel. Ő tud tenni ellene.

2021. szept. 23. 18:42
 4/51 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Én személy szerint liberális az USA-val és nyugat-európával szimpatizáló jogász vagyok. A feleségem is, de ezt most hagyjuk. A lányom 4.-es, ő még azt se tudja, mi az a nácizmus, nemhogy náci lenne. Normálisan, igényesen öltözködik, és jó tanuló eddig
2021. szept. 23. 18:43
 5/51 A kérdező kommentje:
Ez az 1.-esnek szólt
2021. szept. 23. 18:43
 6/51 A kérdező kommentje:
A tanító nővel próbálok beszélni, de még ő is új és nem annyira ismerem
2021. szept. 23. 18:45
 7/51 anonim ***** válasza:
47%

Rám is ezt mondták, ami különösen bántott, mivel a családomat épp hogy nem pusztították ki a németek Budapest ostrománál.

Szólhatsz a tanárnak, de nem hiszem hogy hatékony.

De talán a legjobb ha valamivel eltereli erről a figyelmet. Nincs más séma ami ráhúzható? Mondjuk jól rajzol, vagy énekel, esetleg táncol?

Ha nagyon durva, az iskolaváltás is szóba jöhet, de azzal csínján, mert nehogy az rögzüljön benne, hogy folyton menekülni kell!

...

Utolsó opció a piszkálódás ellen, hogy beáll a skatulyába, és kineveli az osztálytársaiból az új SS-t....

2021. szept. 23. 18:49
 8/51 anonim ***** válasza:
22%
Jogász vagy és nem tudod, hogy egy elég egyszerű életszituációban mit csinálj ... Még ráadásul ilyen helyesírással. Abszolút hihető!
2021. szept. 23. 18:50
 9/51 anonim ***** válasza:
93%
Első, te egy ökör vagy.
2021. szept. 23. 18:54
 10/51 A kérdező kommentje:
Hát zenélni nem zenél, hanem sportol úszik
2021. szept. 23. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!