Tudom, hogy két osztálytársam rólam üzengetnek egymásnak valamit messengeren. Van módszer arra, hogy valahogy megnézzem?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy mit. Nem mondják el.2021. szept. 16. 13:49
1/6 anonim válasza:
Miért számít? Az ő véleményük határoz meg téged? Ha igen, miért? Ha nem, akkor miért számít?
3/6 anonim válasza:
Joguk van bárkiről beszélni, és neked ahhoz semmi közöd.
Mikor ezt én megértettem, akkor kezdtem el leszarni, ki mit gondol.
4/6 A kérdező kommentje:
Tetszettünk egymásnak az egyik sráccal, de aztán végül mégsem járunk. És az egyik csajjal beszélget ez a fiú messengeren. Nem biztos, hogy azt írják egymásnak, ami a valóság...
De jó lenne tudni.
2021. szept. 16. 14:20
5/6 anonim válasza:
Tök mindegy, nem kell bizonyítanod az igazadat, felesleges. Beszéljenek amit szeretnének, te meg éld az életed.
6/6 anonim válasza:
semmi közöd hozzád, és nincs semmilyen "mód" arra hogy hozzáférj a beszélgetésükhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!