Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehetne ezt a gyereket...

Hogy lehetne ezt a gyereket kirúgatni?

Figyelt kérdés
Jött egy új gyerek hozzánk, róla lesz szó. Már az első nap komoly bajok voltak vele, elképesztő nagyképű stílusban jelent meg az osztályban, lekezelően nézett és beszélt mindenkivel. Újaknak általában mindig be kell mutatkozniuk mindenhol az osztály előtt, itt is így volt. Elmondta a dolgait majd úgy zárta hogy aki a legkeményebb közülünk az álljon fel és suli után tegye fel a kezét. Tanár előtt mondta ezt. Mindig a menő óráival meg a ruháival vág fel, meg mindig hivatkozik emberekre hogy ő kikkel mozog , és hogy ők mekkora emberek az éjszakában, igaz mert tegnap órák után itt várta egy kb 6-7 fős társaság, mind úgy néztek ki mint a német rap klippekben az arabok. Meg is jegyezte hogy ő aznap elszív 10 grammot mi meg éhezzünk otthon büdös parasztok. Kiküldte egyszer a tanár a teremből, mert óra közben kezdett el telefonálni, felhívta az apját és mondta neki hogy vegyen már neki egy gucci pólót :D Mikor kiküldte köpött a tanár után egy hatalmasat, amit nem vett észre. Van egy osztálytárs aki nem annyira félős gyerek, ő rászólt egyszer hogy fejezze be, elmentek hátra, elkezdett megint hivatkozni mindenkire, akkor kicsit mintha megijedt volna a haver, majd pofán és ököllel is megütötte, nem mert visszaütni és szólni se. Na ennyiből szerintem már látjátok hogy milyen emberről van szó, írhatnék többet is de elég ennyi sztem. Kicsit félünk már tőle, amióta itt van ezeket csinálja. Igazgatónak szóltunk, de annyit mondott hogy még csak most jött, ő nem tud mit tenni. Mit kéne tennünk?

2021. szept. 7. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrséget hívjátok ki a drog miatt.
2021. szept. 7. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Akármit is tesz, nem szóltok hozzá.
2021. szept. 7. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én sulim igazgatója kicsinálná a gyereket. Azzal a nővel soha senki nem szórakozhatott. Kár, hogy a tiétek ilyen gyenge. A hülyegyereket meg a komplett osztálynak meg kéne nevelnie, összefogva.
2021. szept. 7. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy közösen rakjátok rendbe.

Az ilyen kis férgek addig vannak nagy pofával, amíg azt érzik, hogy nyeregben vannak, és meg tudnak félemlíteni.

Ha a szar dumáit ignoráljátok, vagy hovatovább kirihögitek, hogy jól van, persze, ugrálj csak, egyből nem lesz olyan angy arca. Mit csinál, majd megveret egy egész osztályt? A francokat, az még a '90-es években sem fért bele, valószínűleg még egy Portik-kaliberű olajos gyerekének sem, pláne egy ilyen kis takonynak. Ő egyedül, van, ti meg sokan. Közösen kell fellépni ellene, aztán visszavesz az arcből, mert annyi esze biztos van, hogy egyedül nem ő húzná a hosszabbat, legyenek akéármilyen haverjai.

2021. szept. 7. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól be kell égetni az ilyen nagyképű kis taknyosokat. Kár, hogy nem én vagyok az osztálytársad. Igaz nő vagyok de rendbetennem. Nem bírom az ilyen idiotakat.
2021. szept. 7. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:

1. Azt nem lehet, akkor idejönnének a haverjai, azok meg ahogy láttam mind felnőtt ember, díler a fele szerintem.

Beszólni nem lehet nagyon, mert fenyeget, sőt még meg is ütne minket, volt ilyen is. Vagyis megtudnánk csinálni, csak akikre hivatkozik elég komoly emberek, tőlük meg sztem minden normális ember fél.

Ignorálás jó ötlet, előbb utóbb lehet abbahagyja, hacsak ki nem rúgják, de az nem mostanában lesz

2021. szept. 7. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Elmondottak alapján egy kis csicska. De konkrétan mennyi idős? Ha ilyen 16-7-8 körül van az gáz, akkor azt mondom tényleg lehet veszélyes. Ha másért nem , azért mert valakibe belevágja a pillangót. Ha fiatalabb és ilyesmire nincs kilátás, akkor nyugodtan meg kéne fegyelmeznie 6-7-8-10 gyereknek együtt...
2021. szept. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!