Hogy lehetne ezt a gyereket kirúgatni?
Azt, hogy közösen rakjátok rendbe.
Az ilyen kis férgek addig vannak nagy pofával, amíg azt érzik, hogy nyeregben vannak, és meg tudnak félemlíteni.
Ha a szar dumáit ignoráljátok, vagy hovatovább kirihögitek, hogy jól van, persze, ugrálj csak, egyből nem lesz olyan angy arca. Mit csinál, majd megveret egy egész osztályt? A francokat, az még a '90-es években sem fért bele, valószínűleg még egy Portik-kaliberű olajos gyerekének sem, pláne egy ilyen kis takonynak. Ő egyedül, van, ti meg sokan. Közösen kell fellépni ellene, aztán visszavesz az arcből, mert annyi esze biztos van, hogy egyedül nem ő húzná a hosszabbat, legyenek akéármilyen haverjai.
1. Azt nem lehet, akkor idejönnének a haverjai, azok meg ahogy láttam mind felnőtt ember, díler a fele szerintem.
Beszólni nem lehet nagyon, mert fenyeget, sőt még meg is ütne minket, volt ilyen is. Vagyis megtudnánk csinálni, csak akikre hivatkozik elég komoly emberek, tőlük meg sztem minden normális ember fél.
Ignorálás jó ötlet, előbb utóbb lehet abbahagyja, hacsak ki nem rúgják, de az nem mostanában lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!