Hogy kezelnétek olyan kollegát aki megpróbált kirúgatni engem a főnöknél a hátam mögött?
Bement a főnökhöz azzal hogy „nem gondolkodott el még a cég azon hogy ezt a hülyét (engem...) lecseréljék?“ Meg „nem lehet ezzel együtt dolgozni, vegyünk fel az utcáról valakit még az is jobb lenne ennél a hülyénél“
Csak azt nem vette figyelembe hogy kihallatszott az egész és az egyik haver kollega egy az egyben visszamondta nekem.
És mindezt egy olyan valaki mondja aki 1 éve alig van itt. Én 12 éve.
Mondjuk nem félek én semmi kirúgástól. Neki még a nevét is elfelejtik, rég nem lesz itt, mikor én még mindig igen..
csak azért kollegát mószerolni nem halál gusztustalan? Kell a hely egy haverjának vagy mi?
Lehet igaza van.
Nálunk is vannak olyan "kollégák" akik ott vannak évtizedek óta, mindenki utálja őket. Aztán csodálkoznak, hogy senki nem marad meg a cégnél 1-2 évnél tovább.
Lehet azzal jönni, hogy "gusztustalan kollégát mószerolni" de nézhetjük fordítva is, nem muszáj befogott pofával tűrni, ha valami szar.
"nem muszáj befogott pofával tűrni, ha valami szar."
de ha én is kinyitom a pofámat akkor neki nem marad haj a fején ez a különbség. és ha én kinyitom a pofámat akkor ott mindenki előtt fogom elküldeni a retkes k***va anyjába és nem a háta mögött.
de amint írtam: " Neki még a nevét is elfelejtik, rég nem lesz itt, mikor én még mindig igen.."
ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!