Szalagavató párom nem tud táncolni. Mit tegyek? Váltsam le amíg nincs túl késő hozzá?
Sziasztok!
Ma volt az első tánc próbánk és nagyon nem megy a páromnak. Ő a fiú, azt vártam hogy majd vezessen engem, de úgy totyog mint egy kacsa... Igazából végig én vezettem.
Reménykedem benne hogy ez csak az első próba volt és majd később javul, de nem az erőssége a tánc.
Lecserélni nem szeretném, mert nagyon megörült amikor igent mondtam... Lehet nagyon összetörtném...😅 (Bár van egy fiú, akinek jó a ritmusérzéke és nincsen még partnere, de szívesen táncolna, szóval lenne lehetőségem gyorsan egy jó embert szerezni.)
Szerintetek mit tegyek? Lehet jobban fog majd menni neki? Novemberig van ideje betanulni... Vagy inkább most váltsak mielőtt még túl késő lenne? (Eredetileg nem is akart ő táncolni, az ofőm kérdezte meg tőle hogy lenne-e kedve velem táncolni, neki erre felcsillant a szeme és igent mondott, aztán megkérdezte hogy én is benne vagyok-e...)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Nem igazából megy a tánc még akkor sem, ha én vezetek. Valahogy a lábaival nem tud piciket taposni, ahogy kell, ezért totyog amerre vezetem. A másik srác szimpatikusabb, de lehet már van is párja szóval megpróbálom kihozni a legjobbat a mostani partneremből. Maximum megkérem hogy szedje össze magát...😅
Ha ennyire nem megy neki, gyakorolj vele. Feltételezem, nem olyan partnert választottál, akivel a táncfoglalkozáson kívül nehezedre esik még heti fél-egy órát eltöltened.
Sok sikert!
De kedves vagy...
Bezzeg ha pl a másik srác téged hajtana el, hogy neki nem kell ilyen, magához képest béna partner, akkor vérig lennél sértődve, igaz?
Ha ennnyire aggódsz, keress egy profi táncost, neki biztos jól fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!