Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A helyemben táncolnátok a...

A helyemben táncolnátok a szalagavatón?18l

Figyelt kérdés

Nyolcadikban volt suligálána, ilyen szalagavató jellegű. Utáltam. Azóta valahányszor eszembe jut, bánom, hogy részt vettem benne.

Nem szeretem a felhajtást, a táncot, sem a fehér színt.

Táncpartner nincs kilátásban, akin gondolkodtam, azt felkérte más, de nem fixen.

Viszont tartok tőle, hogy megbánom,ha nem táncolok. A mostani osztályon kedvelem

2021. júl. 31. 23:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. júl. 31. 23:46
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Keringőzni nem kell, valszeg utálnád a sok melót.

Az osztálytáncban,ha akarod, részt vehetsz.

De amúgy te dolgod,te döntésed,mérlegelj mindent.

Leet,hogy amúgy a keringő betanítása az nyögvenyelős, nyűglődős lesz;

nálunk pl olyan sokan akartak anno keringőzni,hogy két részre kellett bontani, és a két csoportból az egyiknek rendszeresen elmaradt. És akkor ott a helyszínen, főpróbán dobták össze, hogy hogy kéne ennek kinéznie, meg mi legyen. Szal,hogy az egyik csoportnak az alkalmait rendszeresen lemondta akkor valamiért a tanár; lehet,hogy előtte pont messze tartott órát, és nem ért volna oda időben, meg ez még ilyen péntek , hetedik órák, amikor már nagyon mennél haza; sok meló, fölösleges. PLussz ruhapróbák a többi ruhán kívül, amit neked egyénileg kell megszervezni , plussz pént még a szüleidnek a ruháért, ha saját, ha kölcsönzött, meg még a plusz tánctanárért is gondolom, külön kell fizetni. Meg még elrángatnál egy fiút, belerángatnál ebbe a frusztrációs, fárasztó leterhelő, hogy péntek, vagy akármelyik másik nap X. órában ott kell rostokolni , és egy táncot gyakorolni.

De az osztálytánc az egy kicsit más tészta, nem kell bele erőt feszíteni/fektetni ,hogy találj magadnak egy párt;

bár,ha nagyjából ugyanannyi lány van, mint fiú, akkor lehet,hogy a koreográfia egy részében párba fognak állítani téged egy időre.

Sok meló,hagyjad. Ha nagyon akarod, akkor vegyél részt az osztálytáncban, már ha lesz jelenléti oktatás, hogy tudjatok találkozni,és táncolni, és nagy kaliberű szalagavatót tartani.

2021. júl. 31. 23:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az osztálytáncban részt vettem, de elbénáztam, ráadásul meg van videón. Megbántam azt is.

A keringőben nem vettem részt. Egyrészt nem volt kivel, másrészt baromi csúnya lettem volna menyasszonyi ruhában, nem volt jó alakom.

Rossz érzés volt, amikor láttam az osztálytársnőimet kivirulva azokban a szép ruhákban, de nem illett volna hozzám. Mivel senki nem kért meg, hogy legyek a párja, így ha akartam volna, se táncolhattam volna keringőt. Én meg sose voltam olyan, hogy én kezdeményeztem volna pasinál, még ilyen szinten se.

Sajnálom, mert nyilván kilógtam a többiek közül, de ezen a tánc se segített volna és a fehér ruha se.

2021. júl. 31. 23:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán igen!
2021. júl. 31. 23:57
 5/17 anonim ***** válasza:

*Azt is mérlegeljed,hogy mit bánnál meg jobban

-hogy esetleg elc

esed neked meg valaki másnak is a délutánjait, mert ráveszed, hogy járjon el veled próbálni

-vagy hogy kihagytad ezt a táncot

2021. júl. 31. 23:58
 6/17 anonim ***** válasza:
*Ó, ezt elgépeltem; a szónál, amit két szóba, egymás alá írtam; kimaradt egy z-betű.
2021. júl. 31. 23:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem. Anno táncoltam a szalagavatón sajnos (mi nem keringőztünk, hanem ilyen latin jellegű volt a tánc...A mai napig rosszul vagyok, amikor eszembe jut, ahogy a 45 éves osztályfőnök ordibált az osztállyal, amiért szerinte néhány lány olyan volt, mint egy fadarab és mondta, hogy riszáljuk jobban magunkat, legyünk szexisebbek...eww). Szerintem nem vesztesz sok mindent azzal, ha nem táncolsz, nekem egy db pozitív emlékem nincs róla, ha már mondanom kéne egy maradandó emléket a 12. osztályból, inkább azt mondanám, amikor végre megkaptam az érettségi bizonyítványom és hazamentem és többé nem találkoztam az osztálytársaimmal. Csak azt sajnálom, hogy hagytam magam rávenni erre a hülyeségre és ahelyett, hogy suli után hazajöttem volna pihenni meg a hobbijaimnak élni, már 11. második felétől hetente 2-3 délutánom is elb4szódott azzal, hogy táncórákra kellett járni.
2021. aug. 1. 00:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

En annak idejen tudtam, hogy nem fogok, es nem is jelentkeztem. Nagy mellekkel charlestonozni, kizart. De senkit nem hagytam cserben, mar hogy ennel a tancnal iksz szamu csaj volt egy koreografiara.

Csak az a lenyeg, ne igerj semmit, ne hagyj senkit cserben, es nem kell tancolni.

2021. aug. 1. 00:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem táncoltam és egyáltalán nem bántam meg azóta se. Ha nem szeretnél, ne erőltesd.
2021. aug. 1. 03:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Én is így gondolkodtam, hogy az osztálytancot fixen nem hagyom ki, akar akarok keringőzni, akár nem. Viszont nem biztos, hogy kész osztályánc.
2021. aug. 1. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!