A helyemben táncolnátok a szalagavatón?18l
Nyolcadikban volt suligálána, ilyen szalagavató jellegű. Utáltam. Azóta valahányszor eszembe jut, bánom, hogy részt vettem benne.
Nem szeretem a felhajtást, a táncot, sem a fehér színt.
Táncpartner nincs kilátásban, akin gondolkodtam, azt felkérte más, de nem fixen.
Viszont tartok tőle, hogy megbánom,ha nem táncolok. A mostani osztályon kedvelem
Nekünk valamiért nem engedte a suli a közös keringőt. Nem is értem... Ahhoz lett volna kedvem, bár párt nem biztos, hogy talàltam volna. Nem tartoztam a nagyszájú lányok közé akik leszólítanak ilyen célból bárkit.
Osztálytánc volt. Nagyon béna. Szerintem miénk volt a legrosszabb. Valami kalóztánc. Rám akartak erőltetni olyanokat, hogy az egyik ember vállán fent, tartsam magam, és a lábamat is fogják és úgy mennek velem. A karom nem bírta. Rettegtem ettől minden alkalommal. Úgyhogy szóltam, hogy nem megy és nem akarom. Kinevettek.
Nekem nem jó emlék. Sosem néztem meg róla a felvételt. De nálunk nem volt olyan lehetőség, hogy nem veszünk részt az osztálytáncban.
26N
Tök jó, csak nem az volt a kérdés, hogy egyáltalán lesz-e.
Jelenleg azzal számolok, hogy lesz, és ha lesz, akkor az azzal kapcsolatos legfőbb kérdés hogy legyen megoldva. (Avagy érezzek-e késztetést a keringőre)
Az ilyenek, hogy szalagavató, ballagás, bankett csak akkor fontos, amikor éppen abban a korban vagy.
31 éves vagyok, gimnazista koromban elmentem az összes végzős eseményre, mégsem érzem ettől másnak az életemet, sőt felidézni is nehezebb. Feltűzték a szalagot, táncoltunk, elmentünk after partyra, ahonnan korán eljöttem, másnap elmentem egyedül az iskolába, később csatlakozott pár gyerek és az azutáni nap jól lebaxtak az osztálytársaim, hogy minek kellett bemennem, rossz színben tüntettem fel őket. Kész, ennyi a szalagavató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!