Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Felkérjem a srácot táncolni a...

Felkérjem a srácot táncolni a szalagavatóra, ha tudom, hogy valaki más már felkérte?

Figyelt kérdés

Szóval még nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán szeretnék táncolni, szóval addig biztos nem kérdezem meg, amíg nem jutok arra, hogy biztosan igen. De arra jutottam, hogy ha akarok, akkor vele. Viszont őt már egy osztálytársam felkérte és kérdés nélkül igent mondott.

Persze, ha ennyi lenne a kontextus, nem gondolkodnék ilyenre, de ez nem egy ilyen egyszerű sztori. Szóval a múlt héten voltunk táborban, ahol ott volt az a bizonyos osztálytársam, ez a srác, meg én is. Az osztálytársam első nap felkérte a srácot, aki igent mondott. Mi közben kicsit összebarátkoztunk a sráccal (hangsúlyozom, barátok vagyunk, ennyi), néha megfordult a fejemben, hogy tök jófej, ha meggondolnám magam a szalagavatós tánccal kapcsolatban, akkor tuti őt kérdezném meg, milyen kár, hogy osztálytársamnak hamarabb jutott eszébe.

És hát a táborba volt egy srác, akiről kiderült, hogy egy suliba járunk, csak se én se az osztálytársam. Na ez a másik srác jóba lett(elvileg barátok) az osztálytársammal. Három nap ismeretség után ezt a srácot is felkérte, annak ellenére, hogy az, akit az első napon megkérdezett erről, az egyértelműen igent mondott. Na ez a srác először nemet mondott neki, de végül arra jutottak, hogy átgondolja. És akit felkért először ő amúgy tudja, hogy belőle úgymond "B" terv lett.

És most én gondolkodom azon, hogy ha arra jutok, hogy szeretnék táncolni (amíg nem vagyok benne biztos, addig semmiképpen sem teszek lépést), akkor lehet próbálkozok annál a srácnál, akit először osztálytársam kért fel. Viszont tök izé, mert most nem fogom tudni, hogy végül osztálytársamnak a másik fiú igent mondott-e, és tartok tőle, hogy ha én rákérdezek szeptemberben, akkor az úgy jönne le, hogy le akarom nyúlni valami más partnerét. Az meg tőlem nagyon távol állna. Szóval nem tudom mi legyen, ha végül arra jutok szeptemberig, hogy na én nagyon akarok táncolni...

Mit gondoltok, rákérdezzek?

2021. aug. 5. 10:25
A kérdező szavazást indított:
Semmiképpen ne kérd fel
Csak akkor kérd fel, ha tudod az osztálytarsad fix a másik sráccal táncol majd
Mindenképp megér egy kérdést
Egyéb (fejtsd ki kommentben)
30 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ne kérd fel. Már megígérte másnak, így mindenképp kínos lesz neki: vagy téged kell visszautasítania, vagy a másik lánynak kell megmondania, hogy "bocs, mégse, inkább mással megyek" (utóbbi még kellemetlenebb)
2021. aug. 5. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, én is emiatt aggódom, hogy gáz lesz. Mert ha biztos lennék abba, hogy a másik lánynak igent mond az a srác, akit másodjára kérdezett meg,vagy már tudnám, hogy igent mondott neki, akkor nem lenne annyira izé, hogy megígérte valakinek, mert akkor a lenne, hogy akinek megígérte az végül mással fog táncolni.

Én viszont nem tudom biztosra, hogy akkor végül kivel fog táncolni az osztálytársam, mert nem tudom, hogy igent mond-e neki végül az akit harmadik napon kérdezett meg.

És ja, nem szeretem a kínos szituációkat.

2021. aug. 5. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Amúgyis a fiúk szokták felkérni a lányokat nem fordítva
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Ne tedd. A leirasod alapjan a tipikus noi tulkombinalas aldozata vagy: a fejedben kb. 20 forgatokonyvet jatszottal mar le, amik kozul egynek van csak valosagalapja, megpedig annak, hogy nemet fog mindani mert mar eligerkezett massal tancolni. Egy ilyen pavatanchoz, amiben te magad se tudod hogy mit akarsz csak morikalod magad mintha te lennel a fonyeremeny es a fiunak kene halasnak lenni hogy te pont ot valasztottad, egy normalis pasi se fog asszisztalni.
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a kínos szituációkat, akkor ne keverd magad és mást kínos szituációba.
2021. aug. 5. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Mar igent mondott valakinek.
2021. aug. 5. 12:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Akinek igent mondott az meg felkért valaki mást utána. Szóval ha osztálytársamnak igent mond a másodiknak felkért srác, akkor nem azzal fog táncolni, akit elsőre kérdezett meg.
2021. aug. 5. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Bonyolult.

Én sem értem

2021. aug. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!