Felkérjem a srácot táncolni a szalagavatóra, ha tudom, hogy valaki más már felkérte?
Szóval még nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán szeretnék táncolni, szóval addig biztos nem kérdezem meg, amíg nem jutok arra, hogy biztosan igen. De arra jutottam, hogy ha akarok, akkor vele. Viszont őt már egy osztálytársam felkérte és kérdés nélkül igent mondott.
Persze, ha ennyi lenne a kontextus, nem gondolkodnék ilyenre, de ez nem egy ilyen egyszerű sztori. Szóval a múlt héten voltunk táborban, ahol ott volt az a bizonyos osztálytársam, ez a srác, meg én is. Az osztálytársam első nap felkérte a srácot, aki igent mondott. Mi közben kicsit összebarátkoztunk a sráccal (hangsúlyozom, barátok vagyunk, ennyi), néha megfordult a fejemben, hogy tök jófej, ha meggondolnám magam a szalagavatós tánccal kapcsolatban, akkor tuti őt kérdezném meg, milyen kár, hogy osztálytársamnak hamarabb jutott eszébe.
És hát a táborba volt egy srác, akiről kiderült, hogy egy suliba járunk, csak se én se az osztálytársam. Na ez a másik srác jóba lett(elvileg barátok) az osztálytársammal. Három nap ismeretség után ezt a srácot is felkérte, annak ellenére, hogy az, akit az első napon megkérdezett erről, az egyértelműen igent mondott. Na ez a srác először nemet mondott neki, de végül arra jutottak, hogy átgondolja. És akit felkért először ő amúgy tudja, hogy belőle úgymond "B" terv lett.
És most én gondolkodom azon, hogy ha arra jutok, hogy szeretnék táncolni (amíg nem vagyok benne biztos, addig semmiképpen sem teszek lépést), akkor lehet próbálkozok annál a srácnál, akit először osztálytársam kért fel. Viszont tök izé, mert most nem fogom tudni, hogy végül osztálytársamnak a másik fiú igent mondott-e, és tartok tőle, hogy ha én rákérdezek szeptemberben, akkor az úgy jönne le, hogy le akarom nyúlni valami más partnerét. Az meg tőlem nagyon távol állna. Szóval nem tudom mi legyen, ha végül arra jutok szeptemberig, hogy na én nagyon akarok táncolni...
Mit gondoltok, rákérdezzek?
Igen, én is emiatt aggódom, hogy gáz lesz. Mert ha biztos lennék abba, hogy a másik lánynak igent mond az a srác, akit másodjára kérdezett meg,vagy már tudnám, hogy igent mondott neki, akkor nem lenne annyira izé, hogy megígérte valakinek, mert akkor a lenne, hogy akinek megígérte az végül mással fog táncolni.
Én viszont nem tudom biztosra, hogy akkor végül kivel fog táncolni az osztálytársam, mert nem tudom, hogy igent mond-e neki végül az akit harmadik napon kérdezett meg.
És ja, nem szeretem a kínos szituációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!