Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik most már lassan évek óta...

Akik most már lassan évek óta rinyálnak a suliba járás miatt, miért nem iratkoznak ki az iskolából?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt olvasni, hogy nem akarnak bejárni, csalnak a vizsgákon, semmit nem tanulnak, legyen digitális oktatás. Akkor az ilyenek miért nem iratkoznak ki a suliból? Mindenkinek jobb lenne.
2021. aug. 30. 08:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy se lett volna. Max valami szakiskolás papír. Bár a környéki városban olyan szinten folyik a szakiskolákban az oktatás, hogy lemosni se adnád oda annak a kocsidat aki az autószerelőit elvégezte.

Azok mennek oda, akik nem jutottak be rendes iskolába. Ahova azért nem jutottak be, mert nem tanultak, s buták családostól együtt. Így meg ott se tanulnak. S mivel az egész iskola ilyen, a tanárok nem is erőltetik. Az iskola érettségivel végződő szakjai meg még ilyenek sincsenek. A legutóbbi érettségin az 4 ment át (pótérettségivel, s régebb végzettekkel együtt), úgy hogy volt 1-2 érettségiző osztály.

Szóval igenis jobban járt, hogy elkezdte a lakásszigetelést 2 évvel korábban, mert úgyis ott kötött volna ki.

2021. aug. 30. 11:45
 12/13 A kérdező kommentje:
#11: Jaj értem. :(
2021. aug. 30. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem írogatok ki erről kérdéseket, de drukkolok az online oktatásnak.

Nálunk a tanárok rendesen tanítottak úgy is, tök jó interaktív órák voltak zoom-on meg teams-en, szóval a tananyag ugyanúgy átjött, sőt, sokkal több egyéni projektet kaptunk a helyzet miatt, ami szerintem elég hasznos. És nem kellett utazni, lyukasórákon elütni az időt, tudtam otthon kajálni, alhattam sokáig. Munka mellett nagy könnyebbség volt, mivel amúgy egy otthonülős szabadnapom sem lett volna, így legalább nem csak aludni jártam haza. A barátom is hallgatta az óráimat sokszor, meg én is az övéit, csomó érdekes beszélgetésünk lett ebből.

Nem iratkozom ki nyilván akkor sem, ha marad az offline oktatás, utolsó olyan félévem jön, amiben vannak óráim. Kibírom. De jó lenne azért megint otthonról lenni.

2021. aug. 30. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!