Két osztálytárs, járás? Mik a tapasztalataitok?
Az egyik páros az osztályomból már 7 éve együtt van ebböl suli idö 2 év volt.
A másik páros pedig egy évig voltak együtt de szakítottak és a szerelmes fél depressziós lett mivel mindennap látta a lányt és már nem volt köztük semmi meg össze is jött egy másik sráccal az évfolyamról szerintem ez borzasztó érzés lehetet.
Nekem meg dugópajtim volt az egyik srác amúgy csak haverok voltunk de minden osztálykiránduláson banketten szalagavatón vagy ha egy helyen buliztunk mindig egymásra találtunk.
Nem velem történt, hanem az egyik osztálytársammal.
Pár évvel ezelőtt még hozzánk járt a srác, és jártak a barátnőmmel.
2 nap után szétmentek, aztán 1 hét múlva újra, aztán megint össze, megint szét és így tovább.
Nem tudom mire volt ez jó, hogy egyszer járnak egyszer nem.
Nem az az egész annyit.
Ha véletlen szakítotok,akkor még
éveken át nézhetitek egymást.
Nem rosszindulatból,de nem mindenki
váll el szépen a másiktól.Elég húzós dolog.
Én az egyel alattam lévő osztályból jártam
egy fiúval.Neki köszönhetően átéltem életem
legsz.rabb évét.:) Miért is? Mert miután
szakítottunk a suli tőlünk zengett.Kemény
1 éven keresztül csámcsogtak rólam,addig amíg
nem találtak bennem egy újabb hibát.
Mit ne mondjak nem voltak kellemes éveim itt.
Arra gondolok hogy lassan vége a szenvedésnek,
és jó lesz elballagni.Szóval te próbálj okulni
az én hibámból.:) Nem ér ennyit.
A csapból is ez folyik, "mi van, ha szakítotok."
Négy éve vagyok együtt egy lánnyal, akit szeretek. Ő is engem. Az osztálytársam volt, a gimnázium nélkül nem ismertük volna egymást. Megszerettük egymást. Útközben rájöttünk, hogy tényleg mekkora király párt talált mind a kettőnk. Lassan végzünk az egyetem alapképzésén, és ha már lesz munkám, nem fogok pénzügyileg függni a szüleimtől, akkor összeházasodunk.
Ez az én személyes történetem. Szóval dugja fel mindenki a "jajj de rossz lesz, ha gebasz van"-t oda ahová akarja, mert szerintem sokkal inkább megéri kibírni az esetleges kényelmetlenségeket, mint ilyen félelmek miatt elvenni a jó kapcsolat lehetőségét.
Mellesleg normális ember tud normálisan is szakítani, nekem egyik szakításom se volt tombolós. Elfogadtam, ha minden igyekezetünk ellenére nem illettünk össze, amit vagy én közöltem, vagy az aktuális párom. Persze mindig is együtt építettük a kapcsolatot, nem a "fiú hódított, a nő uralkodott."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!