Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért gáz osztálytárssal járni?

Miért gáz osztálytárssal járni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit tavaly ofő mellém ültetett,mindenki azt mondta hogy összeillünk stb.,minden nap beszéltünk és én már többet éreztem mint barátság,állítólag ő is. Nyáron össze jött egy csajjal,már a suliban nem beszélünk csak nagyon ritkán..én rontottam el valamit?nekem kellett volna kezdeményezni?Vélemények? 14/L

2013. szept. 15. 21:43
 1/3 anonim válasza:
Azért nem jó oszt.társsal járni mert ha szakítotok továbbra is nézni kell a másikat :P ha úgy érezted ő is kedvel téged lehet tényleg kezdeményezned kellett volna :))
2013. szept. 15. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem rontottál el semmit. Van ilyen, mikor a felek között van "valami", de valahogy mégsem jön össze. Egyik fél sem akarja igazán. Hidd el, ha elég erős lett volna köztetek a vonzalom, akkor összejött volna. Érezni fogod majd, ha találkozol egy olyan fiúval. :)

Ezen már ne agyalj, felejtsd el (egyelőre :P) ezt a fiút. Jön majd más.

Egyébként osztálytárssal azért nem jó járni, mert nehéz megtalálni a középutat, hogy iskola időben kivel legyél, a barátokkal vagy vele. Ebből az esetek nagy részében sértődés van valamelyik oldalról.

2013. szept. 16. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2013. szept. 16. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!