Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal járni?
Van egy srác az osztályomban...ovi óta ismerjük egymást. Régóta jóban vagyunk...Általánosba nem együtt jártunk 6 évig nem találkoztunk. Aztán tavaly 6 osztályos gimibe megint egy osztályba kerültünk. Tavaly nyáron majdnem összejöttünk (hosszú történet...) Most is látszott, hogy több ez mint barátság...nagyon sokat beszéltünk...megint megkérdezte, hogy járunk-e...aztán kitalálta,hogy mégsem jó ötlet, mivel osztálytársak vagyunk és ha szakítunk megutáljuk egymást...szerintetek? Szerintem itt azt kell mérlegelni, hogy megéri-e megkockáztatni....volt, akinél egy ilyesminek jó vége lett? Mit kellene tennem? Meggyőzni, hogy érdemes megpróbálni vagy igaza van?
Köszi a válaszokat :-)
én csak ilyenről tudok beszélni
exem, régi suliban osztálytárs volt, szakítás után még egy évig nézhettük egymást... nehéz volt de túléltem. (de az rossz kapcs volt, diákszerelem semmivel)
a mostani kapcsolatom új suliban szintén osztálytárs. nagyon szeretjük egymást, pont ideális minden, együtt vagyunk nagyrészt. és komolyan gondoljuk :)
szóval ha szereted, akkor próbáld meg, de csak ha biztos vagy benne és utána is tudod tartani magad ha neadjisten rossz vége lenne.
de ne a rosszra gondolj, mert amúgy sok jó dolog van ebben is, ami másban szintén nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!