Van olyan, aki még 30-as, 40-es éveiben is tanulna/visszaülne az iskolapadba? Tanfolyamra járás keretében új ismeretek elsajátítása egy jobb munkalehetőséghez pl.?
Nagyon dicséretes törekvésnek tartom az elhatározásodat kedves 1-es válaszoló! :)
Mi lesz az a képzés, ha szabad érdeklődnöm - és milyen célból kívánod elvégezni?
Kedves 3-as válaszoló! :)
Nem vagy egyedül: én is nagyon sokáig nehéz helyzetben voltam. Úgy alakult, hogy kénytelen vagyok egy csomó mindent újrakezdeni a 40-es éveim második felében.
(Édesanyám hosszan tartó betegsége, majd halála sok mindent megváltoztatott.) Rengeteg jövőbeli tervemet felülírta.
Csak biztatni tudlak, hogy ne add fel! Szemléld úgy a dolgokat, hogy ezután más csak jobb jöhet.
Ha pedig senki nem "cikiz" emiatt, akkor pedig többszörösen nyertél - de elsősorban magadnak felelj meg ne másnak!
Neked is gratulálok, kedves 4-es válaszoló! :)
Minden további válaszoló vegye úgy, hogy DICSÉRETES A SZORGALMA - fárasztó lenne egyenként kommentelni...
Ui: akár 50-esek, 60-asok is írhatnak, nem zárom ki a még idősebb korosztályt sem. De ha valaki 70 év felett kezdett új ismeretek gyarapításába arra is kíváncsi vagyok.
A bácsikám nem járt gimnáziumba, ezért levelezőn 2 év alatt elvégezte kb 47 évesen és leérettségizett.
Az egyetemen 3 idősebb nő tanult, 2 a mi tanszékünkön, a harmadik már nem emlékszem mit tanult, de nala emlékszem, hogy míg a mi idősebb hallgatóinkat nem nézték meg, őt az elején megbámulták. Amúgy beszélgettem vele egyszer és tök jófej volt.
A másik két idősebb hallgató is amúgy zseniális csoporttárs volt.
Közel az ötvenhez én is suliba járok. Ha nincs a covid miatti lezárás tavaj, már le is vizsgázhattam volna :(
Már tudom, hogy az elmaradt vizsga pótlása után mi lesz az, amit tanulni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!