Volt olyan tantárgy, amit szerettél, de egy későbbi tanárod miatt utáltál meg?
Amugy 7.-es lehettem kb. Általánosba.
10-es vagyok.
Általánosban nem szerettem:
Matek (a tanár kivételezett velem nagyon feltűnő és kínos volt), fizika (ugyanaz tartotta, mint a matekot, nem értettem semmit, ennek ellenére mindig jobb jegyet kaptam, mint a többiek, pedig szóltam, hogy ez igazságtalan) , magyar(a tanárnő egy kiöregedett, unalmas hárpia volt, folyton szavaltatott akaratom ellenére), infó (mindig az én gépem volt a rossz vagy nekem kellett bentmaradnom tovább, mert a tanár azt mondta, nem menthetek nélküle, hiába voltam már kész 20 perce, várjak türelmesen arra, aki még 10 percig töketlenkedik és késsek el miatta az előző óráról is, mert betűről betűre át kell elemeznie mindent (egy idő után meguntam és amint csengettek, kisétáltam az ajtón, párszor ordított, de 4.4 voltam a tárgyából)), angol (ezt csak 8.-ban utáltam meg a kényszerszakkör és kötelező versenyek miatt)
Középsuliban nem szerettem:
Matek (az első 2 évben, utált a tanárom, aztán egy másik megkedveltette velem, de nem tudtam szorgalompontokat gyűjteni, mert az előző tanárom sose szólított fel, mindig szidott, így elvette az önbizalmam), fizika (amíg volt, nagyon untam és rosszul ment), töri (a tanárunk mindig politizált), második nyelv(utolsó 2 évben nem szerettem, mikor az első tanárunk nagyon lazára vette, a következő meg hajtott volna minket, mint a tatár)
Tenyleg! Torin nekunk is mindig politizalt.
Engem 0luszban lenezett. Helyrttesito tanar megazt mondta, lenne tehetsegem, de nem hittem el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!