Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha már az első...

Mit csináljak, ha már az első nap előtt megaláztak?

Figyelt kérdés

Annyi a történet, hogy 9.-be fogok menni, de már a gólyatáborban kicsúfoltak. A bemutatkozásnál véletlenül egy mondatot rosszul mondtam ki az izgalom miatt, és teljesen értelmetlen volt a mondat. Dadogósnak, és beszédhibásnak neveztek. A másik pedig, a gyomrom rossz állapotban volt, emiatt a székletem is laza volt, ezért megint piszkáltak, beszarinak, és szarosnak neveztek. Az egész osztály rajtam röhögött, az ofő nem nagyon foglalkozott vele.

Most már teljesen ideges vagyok, mert jövő héten kezdődik az iskola, de megint bántani fognak, és nem tudom, hogy hova meneküljek előle. Sokat sírok itthon, de ha ott is elsírom magam, akkor még jobban bántani fognak.

F

2021. aug. 28. 04:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
#10 Pontosan. Vagy "hagyjatok már élni, örülök ha szobatiszta vagyok végre, nektek már semmi sem elég?"
2021. aug. 28. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Uristen mint valami 12 évesek.

Nehogy visszaszolj nekik olyasmit mint amit itt irtak ("hagyjatok már élni, örülök ha szobatiszta vagyok végre, nektek már semmi sem elég?"), mert csak meg jobban cseszegetni fognak.

2021. aug. 28. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a népszerű gyerek az osztályomban ennél alpáribb szövegeket is tolt... Egyébként 14 éves gyerekekről beszélünk, a 12-vel nem tévedtél sokat. Ennek a korosztálynak ez poén szokott lenni, főleg ha mész egy kicsit a szerepeddel. Tudom, mert őket korrepetálom.
2021. aug. 28. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Az első hetekben ki fog derülni valakiről, hogy ultragáz vagy csinál valamit amivel kihúzza a gyufát és akkor őt utálja kollektíven mindenki.

Gimisként ezt tapasztaltam, hogy aki ciki volt az elején, az cuki lett a végére.

2021. aug. 28. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha lehetőséged van szólj vissza valami frappánsat!
2021. aug. 28. 22:16
 16/18 anonim válasza:

Innen távolról nem látom milyen hangulattal mondták, vagy mennyire veszik ők maguk amit tettek ezt cukkolásnak, én azt sejtem egymással is durvulnak csak nem látni. Ahova én jártam ott mi fiúk mindig durván cukkoltuk egymást (volt akit a zsíros haja miatt, engem a ferde orrom, valaki mást az intellektusa miatt), de nem vettük annyira szívre, szerettük egymást szivatni és barátok voltunk. Tudom, innen távolról könnyű beszélnem de nem hiszem hogy mindnekit a rosszindulat vezérel.

Utóírat: Mi is a gólyatáboron cikiztünk egy alakot mert hígat rakott a WCbe, nálunk mindenki, beleértve a fosó fazont, nevetett rajta egy jót.

2021. aug. 29. 00:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, honnan tudták, milyen a székleted? Elmondtad nekik? És mi volt az a mondat? Nem magyarul mondtad? De ne lássák rajtad, hogy érdekel, mit mondanak, nevess velük együtt, mintha másról lenne szó.
2021. aug. 29. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen még simán lehet változtatni. Ne izgulj annyira, és javíts a kommunikációdon.
2021. aug. 30. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!