Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen volt az első nap? 19/l

Milyen volt az első nap? 19/l

Figyelt kérdés
Főleg azok válasza érdekel, akik új osztályba kerültek, de mindenkiét nagy kíváncsian olvasom. :)
2020. szept. 1. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Végzős vagyok (középsuli) és már az érettségire készítenek fel :'D

Gyakorlatom volt, inkább csak a fej/gerinc sérülésekről beszéltünk, majd előkészítettük az eszközöket a vérvételre. Ja, meg intéztünk dolgokat a suli busszal kapcsolatban.

2020. szept. 1. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Én már reggel kapásból 2 agyfszt kaptam az osztálytársaim miatt.
2020. szept. 1. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ma kezdtem a gimit, jó volt, majd összeszokunk.
2020. szept. 1. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem rossz, új osztályba kerültem, és úgy tűnik, én vagyok a legokosabb hetedikes az évfolyamon dik 21/F
2020. szept. 1. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyebár végzős vagyok, de nagyon szar volt.

Allergiás vagyok a pollenre így én ilyenkor 0-24-ben náthás vagyok, erre felállított az ofőm és elküldött az orvosi szobába elkülönítésre. Én hiába magyaráztam, hogy csak allergia, ne tessék már így kiszúrni velem, ma konzultálok az orvossal, de nem érdekelte, haladéktalanul oda kellett fáradnom.

2020. szept. 1. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!