Történt olyan, hogy meghalt egy tanárod, vagy osztálytársad?
Figyelt kérdés
Mi történt vele? Hogyan tudtátok meg? Mi volt az utóélete az iskolában/az osztályban?2021. aug. 23. 18:49
22/25 anonim válasza:
Nekem az alsos osztalyfonokom halt meg hasnyalmirigy-rakban. Akkor mar egyetemista voltam, de elegge megrazott. Nagyon szerettuk altalanosban, es az egesz iskola is kedvelte.
23/25 anonim válasza:
Testitanárnő, 45 körüli volt. Fulmináns leukémia, úgy tudom.
Hetekig nem tudtam semmi másra gondolni.
24/25 anonim válasza:
Igen, tegnapelőtt az egykori, középiskolai osztályfőnököm önkezével vetett véget életének magánéleti okok miatt (főbe lőtte magát). 44 évet élt, testnevelés szakos volt.
Éveken át szerelmes voltam belé, de ő nem viszonozta az érzéseimet (19 évvel volt nálam idősebb, Anyukámmal egy évben született, a nagy korkülönbség miatt tartott a társadalmi megítéléstől), viszont, mint diákot, nagyon szeretett. Mélyen megrázott a halálhíre, még mindig nem tudom felfogni. :'(
25/N
25/25 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Anyukám közölte velem a hírt, tegnap egész este virrasztottak a középiskola előtt, rengeteg diák vonult, ahogy hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!