Történt olyan, hogy meghalt egy tanárod, vagy osztálytársad?
Gimiben egy évfolyamtársunk 15 évesen öngyilkos lett. Meleg volt és folyamatosan szivatták emiatt.
Akkor nem különösebben rázott meg az eset, de így utólag visszagondolva borzalmas, hogy tényleg mit műveltek vele, mielőtt feladta.
Egyik volt általános iskolai osztálytársam halt meg 4 éve (21 évesen). (Azt hiszem, balesetben.) Sokkolt a hír, mert jóban voltunk, bár nagyon régóta nem beszéltünk akkor már.
Szintén általánosban volt, hogy egy, a suliba járó ikerpár egyik tagját halálra gázolta egy autó iskolába menet, de őket nem ismertem. Azóta is vannak mécsesek annál a kereszteződésnél, pedig már 15 éve biztosan megtörtént az eset.
Aztán középiskolában egy tizedikes lány halt meg leukémiában, pont az érettségim előtti hétvégén. Akkor sokat gondolkodtam azon, hogy milyen rövid az élet, és hálásnak éreztem magam, hogy egészséges vagyok, nem volt képem panaszkodni amiatt, hogy sokat kell tanulnom a tételeket, mert szerencsésnek tartottam magam, hogy míg én lehetőséget kapok a tanulásra, ő már sajnos az életre sem...
Utána az OKJ-tanfolyamon volt egy informatikatanárunk, aki talán 1-2 évvel azután halt meg, hogy végeztünk.
Azóta már valószínűleg haltak meg tanáraim, csak nem tudok róla.
Igen, pár éve a fizika tanárom. Nagyon szerettem, a tantárgyból is jó voltam, ő készített fel versenyekre is.
Az egyik osztálytársam írt rám egy nyári napon, hogy meghalt a tanárunk mert elütötte egy autó kerékpározás közben :(
Ráadásul a szegény felesége is látta mindezt, mert együtt bicikliztek
Sírtam egy jó darabig
L
19-es vagyok, ez lemaradt: az még durva volt ebben az eseményben, hogy egy olyan fiú gázolta halálra véletlenül, aki ugyanúgy a sulikba járt
És emiatt nem lehetett rendőr a srác, elvileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!