Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szülők 79 százaléka számít...

A szülők 79 százaléka számít újabb távoktatásra A többség szerint a negyedik hullámmal újabb iskolabezárás is jön - ez így lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 21. 09:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Kérdező! Ha ennyire nem akarsz suliba járni akkor miért nem igényelsz egyéni munkarendet, vagy ha ezt nem megy akkor miért nem mész át esti tagozatos suliba?

A digitális oktatás elrendelése a járványhelyzettől függ. Nagyon nincs köze ahhoz, hogy te napi 2 órát utazol.

2021. aug. 21. 11:56
 12/19 A kérdező kommentje:

"egyéni munkarendet"

mert ez NEM EGYETEM AZÉRT.. Tán csak azért... itt NEM LÉTEZIK EGYÉNI MUNKAREND.

2021. aug. 21. 12:41
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Akkor meg marad a levelező tagozat. Esetleg koli?
2021. aug. 21. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Ó. Jóég
2021. aug. 21. 14:00
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
De úgyis nemsokára jelentkezik egy újabb hülye kérdéssel. Már rengetegen ismerjük itt. Rendszeresen jelentem őt.
2021. aug. 21. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Még az is lehet, hogy kapcsolatban áll az oldallal, a forgalom növelésére.
2021. aug. 21. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Amit ez az agyatlan leművelt az előző "akkor most nyitnak az iskolák" szezonban az valami teljes agyhalál volt. Legalább óránként 1 kérdést feltett.
2021. aug. 21. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:

#8 te meg tudod mi vagy?

Egy élettelen nyomorék aki nem is ismeri a másikat de rögtön egy mocsléknak nevezi.

Hát képzeld, tudod miért akarom hogy bezárjon? Mert minden tanár engem b**tat. A hittantanárom folyamatosan beéget. Az osztálytársaim szekálnak. Nincs lehetőségem máshova menni.

Nem akarok ezekkel az emberekkel egy levegőt szívni, mert utálnak és én is őket. Pedig semmit nem tettem ellenük.

Lehet hogy egy antiszociális senki vagyok ,csak szeretnék végre boldog lenni egy összetartó osztályban ,nem egy ilyen fosban akik csak kiröhögnek, nem értenek meg semmit.

És ha azért imádkozom mert nekem nem jó?

Igen, csak magamért teszem. Mert már nem birom, nem akarok velük lenni. Nem akarok találkozni velük.

Rühellem őket tiszta szívemből!

A tanárjaim is tudnak mindent ha hiányzom de megkérdezik a szomszédomat mi bajom az meg persze kitalál mindent.

Szeretném ha bezárna. Igen, nagyon szeretném. Csak az a baj hogy még utána is az idióta képüket kell néznem. Annak az idióta hittantanárnak aki sose hisz el nekem semmit. Utálom. Isten sose segít. Gyűlöl engem...

2021. okt. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!