Átkozott mocskos távoktatás meddig tart?
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 17:15
1/9 anonim válasza:
30 nap. De meghosszabíthatják. És meg is fogják, mert utána már csak 1 hét lenne a szünetig. Az 1 hét alatt nincs értelme bemenni, mert ezzel a szünetre terjed el megint a járványt. Szerintem január végééig fog tartani. Akkor már lesz vakcina.
2/9 anonim válasza:
Januar vegeig tuti eltart.
En inkabb februart mondanek
TALAN
3/9 anonim válasza:
Átkozott mocskos 😂😁
Szerintem is még lesz januárban
4/9 anonim válasza:
Februar is lehet igy megy le
HA janurba lesz vakcina,az 1honapon belul meg nem fog látványos eset csokkenest mutatni
Igy talan marciustol lesz ujra jelenleti oktatas
Szerintem
5/9 anonim válasza:
Szerintem inkább áldott, bár tavaly jobb volt mint ahogy most lesz... De elszabadult a járvány és a távoktatás kényelmesebb, nem kell ingázni.
6/9 anonim válasza:
Remélem minél hamarabb vége lesz és nem lesz hosszabbítás.
7/9 anonim válasza:
Én is remélem#6
Lehet hogy a gimis gyerekeknek full kenyelmes a tavoktatas, nem lehet pizsamaba az agybol "hallgatni" amit vakerál a tanár, meg szétcsalni az osszes dogat, de tanulni nem tanulnak semmit, es ez a kovetkező tanevben fog meglatszodni, vagy majd az erettsegi eredmenyeken.
8/9 anonim válasza:
#6 vagyok
Én is gimis vagyok, de én tavasszal sem igazán kedveltem a tavoktatast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!