Érdemes aláírni az online petíciót, ami az iskolá bezárása miatt lett létrehozva?
Figyelt kérdés
Én most kaptam meg,s aláírnám, de ezt ki nézi vsgy egyáltalán érdekli az államot?2020. okt. 31. 23:43
1/7 anonim válasza:
Nem.
Az orvosok, a virológusok, az országos tisztiorvosi intézmények adják a javaslatot a kormánynak, a kormány pedig aszerint dönt.
2/7 anonim válasza:
Árt neked, ha aláírod? Nem. Akkor? Bonyolult?
3/7 anonim válasza:
Egyrészt nincs értelme, másrészt nem kéne szétbarmolni az oktatást. Ne írd alá.
4/7 anonim válasza:
Ááá, nem kell szétbarmolni az oktatást, csak az egész országot kell szétbarmolni! Aki így gondolkozik, az úgy mégis mire számít, hogyan és mikor fog eltűnni a vírus? Hány halott után?
5/7 anonim válasza:
Akkor ne menj boltba meg kocsmába se, meg dolgozni se. Ok? Más meg hadd élje az életét.
6/7 anonim válasza:
Amíg meg nem hal. Mint a mesében.
7/7 anonim válasza:
A petíciókat be lehet nyújtani a megfelelő hivatalokanak, persze egyáltalán nem készpénz arra, hogy hozzon változást. Én aláírtam, fájni nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!