Titeket nem idegesít, hogy mostanra már majdnem napi szinten jönnek új kérdések az online oktatásra való átállásról?
Szia!
Engem egyáltalán nem zavar.
Egyszerűen csak azért, mert egyel sem találkoztam már legalább 3 hónapja.
A témák, amelyeket rendszeresen követek:
Elektronikus eszközök,
Ismerkedés,
Számítástechnika,
Szórakozás,
És az egyéb kérdések.
#1:
Vannak olyan külföldön élő Magyarok is, akik eddig gond nélkül járhattak Magyarországra tanulni.
De most a vírushelyzet miatt rengetegen vagy itt ragadtak magyarországon, vagy pedig nem tudtak jönni.
Én is azok közé tartozom, aki nem tud hazamenni, mert majd visszafelé kötelező karantén vár rá.
Tehát én nagyon örülnék egy állandó távoktatásnak. Nem azért, mert nem szeretnék iskolába járni, hanem mert akkor végre mehetnék haza, mert nagyon hiányoznak az otthon lévő, számomra nagyon fontos emberek.
És szerinted egy gyerek naponta a híreket böngészi? Nem tudom, te hogy vagy vele, de én általános iskolában max érdekes állatos, történelmi vagy természetről szóló cikkeket olvastam, nem aktuális híreket meg politikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!