Titeket nem idegesít, hogy mostanra már majdnem napi szinten jönnek új kérdések az online oktatásra való átállásról?
Ha '97-ben végezted el az általánost, akkor fogalmad sincs, milyen ma a gyerekeknek. Telefonnal a kezükben születnek, de ez nem azt jelenti, hogy jól használják pl. a keresőt. És sokszor arra kíváncsiak, hogy mások szerint mi lesz, hogy lesz, mire mekkora esély van, ezt pedig itt a legegyszerűbb megtudni. Nem a legújabb rendelet kivonata érdekli őket.
Persze, 14 évesen végigböngészted az összes napilapot minden nap ha érdekelt valami. aha. persze.
Melyik volt a kedvenced? Magyar Nemzet, Népszabadság, Magyarhírlap, Népszava, Szabad Föld?
17: Akkor lehet, én vagyok rosszul összerakva. Nálam gyerekként is a hivatalos hírekben leközölt dolgok élveztek prioritást, nem pedig azok pletykás verziói, emberek egyéni véleményei, tippelgetései. Ez most kb. olyan, mintha teszem azt az öbölhárorú idején avval nyaggattam volna mindenkit a családban meg az utcán, hogy mondja meg mi lesz a végkimenetele. Vagy 9-11 idején (bár akkor már 19 voltam, de a példa attól még jó) avval, hogy mondják meg, lesz-e harmadik világháború.
19: Hiszed vagy sem, de igen. Amit a szülők megvettek, végignézegettem, illetve egy idő után már én is vettem. Amúgy hírek tekintetében a Délmagyarország, ha annyira tudni akarod. Valamint a tévéújságban is meg tudtam keresni az engem érdeklő rovatokat. Nem hiszem, hogy egy mai felsősnek sokkal nagyobb kihívás lenne ráguglizni arra, amit tudni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!