Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha sznobok járnak...

Mit tegyek, ha sznobok járnak a középsulimba? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy gimibe járok, amiről azt mondják jó, nekem is azt mondták, jelentkezzek oda, nem kemény, de jó képzést ad a továbbtanuláshoz. Sztem ez igaz, nem túl kemény, sőt úgy gondolom laza is. A tanulással nincs is semmi problémám. Viszont rengeteg ember jár, aki hypebeast cuccokba van nap mint nap, és azt is nézik rajtam van-e. Mivel nem vagyok gazdag gyerek, illetve hülyeségnek tartom ilyenekre költeni a pénzt (márkás póló, márkás alsó gatya, calvin klein alsónadrág, nike zokni és társaik), egyedül cipőből van márkás nekem, lenéznek engem, mivel nem gazdag cuccokba járok. Az emberek ebben a suliban ez alapján és kinézet alapján ítélik meg a másikat. Engem csak a házikért kerestek, de már nem engedem magam kihasználni. Ha beszélek velük hülyére szeretnének venni, +flegmák arra, hogy "ők teli vannak"(nem mondják ki, de érződik). Emiatt a suliban magányosnak is érzem magam, fogalmam sincs hogy szerezzek így haverokat, hogy ismerjek meg új embereket a sulimban? Van valami javaslatotok? (Nem olyan, hogy változzak meg, mert nem szeretnék olyan ruhákat hordani, amilyet nem akarok)

2021. aug. 20. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

A motiválatlanság és a személyiség hiánya az, ami ide vezet, hogy a magamról alkotott képemet az határozza meg, hogy kinek milyen a cipője.

Az emberek nagyon nagy többségének nincs népes baráti köre. Ami kívülről látszik, hogy valaki sok emberrel van úgymond köszönő viszonyban, az nem jelenti azt, hogy ezek ápolt, mély barátságok lennének.

Nem biztos, hogy külsőségek alapján kellene ezeket elirigyelni.

Érdemes belevágni valamilyen sportba, vagy hobbiba, ami a személyiségedhez illik.

Sőt igazából ez olyan, mint amikor valaki 14 évesen nyitja ki az első könyvét, és nehéz az Antigoné. Hát első könyvnek nehéz.

De valahol el kell kezdeni a saját személyiséged kialakítását.

Persze tudom, hogy ebben az életkorban fontosak a kortárs hatások, de ezt tudatosan ki kell nőni, különben ott találod magad, hogy 30 évesen egy szakadt BMW-ben ülsz Nike nadrágban jövőkép nélkül, mert ennyi a személyiségem, hogy a vásárolt brand identitása a személyiségem.

A mások figyelmére, elismerésére vágyás önmagában csak tönkretett embereket.

2021. aug. 22. 20:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt akartam átadni, hogy én nem akarok ilyenekhez ragaszkodni és nem is irigyelem tőlük a márkás ruhákat. Vegyék csak fel, engem az zavar, hogy rajtam nézik van-e, vagy nincs-e. És még az is zavar, hogy ez alapján másokat is megítélnek. Volt mikor azzal viccelődtek, hogy kellenek-e nekem hypebeast cuccok
2021. aug. 28. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Sznob... Mast jelent. Melymagyar ujgazdagok. De sajnallak. Kint a lengyel komuves, a szakmunkas erzi jol magat ilyenekben, amugy pedig semmifele nyomas nincs senkin sem.
2021. aug. 28. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Hát menj be turiba aztán öltözz fel normálisan. 10-ért fel tudsz, de a szakember és menő ember az agyban kezdődik, mondjuk aki a cuccokat nézi rajtad az gáz emberileg, vagy irigy rád, mert jobban tanulsz. 18 után meg azért már jobban odafigyel az ember a ruháira, alatta nem olyan fontos, a hypebeast az meg proli dolog.
2021. szept. 24. 21:26
 15/15 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy melyik városban van ez? :)
2021. szept. 25. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!