Örültök, hogy 19.-én nem lesz nyitás? középsulis
nem lesz nyitás akkor sem előre szólok
annak van igaza aki már JANUÁRBAN megmondta hogy itt a tanévben már semmi se lesz
Kezem megszokni, hogy minden egyes új rendelkezésnél esküdöznek, hogy hogy "x-én BIZTOSAN ez meg az lesz", aztán majdnem az utolsó pillanatban bemondják, hogy "Ja, mégsem."
Idén már nem lesz semmi. Semmi értelme nincs arra a 20 napra kinyitni.
Ebben az a szomorú, hogy ez már örökké így lesz.
Szeptemberben jön egy újabb mutáns amire nincs vakcina, a kormány meg majd bemocskolja érte az UEFA-t, hogy ránk erőltették a külföldiek beengedését a stadionokba az EB-n és ők hozták be.
Az a vicces, hogy októberben fogadtam anyukámmal, hogy egész tanévben nem megyünk már vissza. Ő váltig állította, hogy januárban már visszamegyünk. Nekem lett igazam, így nyertem 100 forintot😂
Végzős vagyok, most kicsit összezavarodtam. Mindenki azt mondta lesz szóbeli, aztán mégsem lesz. Persze ősszel volt szóbeli🙄, angol emelt előrehozottnál.
Na mindegy. Igazából nem lepődtem meg, a tanulság az,
Hogy már semmit nem szabad elhinni.
Nem lesz nyitás ?!
Hál istennek, kevesebb középiskolás lesz a buszon, forgalomban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!