Mi volt az a legnagyobb tiszteletlenség, amit diákkorodban tanároddal szemben tanúsítottál?
11.osztály
Német óra
Megkérdezte a tanár, hogy ki legyen az első felelő, én meg közbevágtam, hogy "kit érdekel ez"
Ennél súlyosabb tiszteletlenség nem volt.
Vagyis de, ugyanúgy német órákon rengetegszer kaptam röhögőgörcsöt ami miatt rengeteg beírást kaptam.
Nem nagy dolog, de mivel jól nevelt gyerek voltam, csak ez az egy alkalom volt.
Suli radiohoz választottunk zenét, a tanár kérdezte hogy jó e az xy szám, mindenki helyeselt...erre nekem kicsúszott a számon hogy: "jajj ezt a zenét de utálom"
Erre annyit kaptam válaszul hogy akkor mondjak jobbat😅
Mezei futás megyei bajnokság, sosem szerettem futni, ennek ellenére jó voltam benne.
A megyei bajnokság pénteken délután volt, az idő is rossz volt, és aznap dobott a barátnőm, ergo semmi kedvem nem volt ott lenni, emlékszem 4 körös volt a verseny, az első körben úgy döntöttem, hogy elegem van, nem szeretek futni, összetörték a szívem, csöpög az eső, péntek délután van, ezért fogtam, és megálltam, és elindultam haza.
Közben a tesitanár instant agyvérzést kapott, hogy HÁT MIT CSINÁLSZ HÜLYEGYEREK AZONNAL TAKARDLODJ VISSZA FUTNI BAZD+.
Én meg csak annyit mondtam flegmába, hogy biztos, hogy nem, nincs kedvem ehhez, és hazamentem :D
Na ebből hétfőn akkora botrány lett, az iskolában tanító összes tesitanár körbeállt, és az egész tesióra azzal ment el, hogy velem ordibálnak, emlékszem, vagy 1 hónapig az összes tanár rosszallóan nézett rám, és onnantól bármit csináltam, sosem kaptam tesiből 2-esnél jobb jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!