Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan tanárod, aki...

Volt olyan tanárod, aki meghalt, mialatt iskolába jártál?

Figyelt kérdés
Hányadikos voltál? Milyen tantárgyat tanított? Hány éves volt? Hogyan emlékszel vissza erre a tanárodra?

2021. aug. 8. 15:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%

Az utolsó években már viszonzásként néha kielégítettük őt, mindenféle értelemben, úgy, ahogy épp szerette volna.

Szép történet lett volna, ezzel kicsit túltoltad.

2021. aug. 8. 17:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mialatt suliba jártam, nem, de érettségi után 5 évvel meghalt aki akkor volt a gimi könyvtárosa, amikor én oda jártam. (Halálakor már nem dolgozott ott.)

50 évesen autóbalesetben halt meg a férjével és a huszonéves lányával együtt. Egyszerűen nem bírták kiszedni őket a kocsiból, élve bennégtek, gyakorlatilag máglyahalált haltak.

2021. aug. 8. 17:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A zenetanárom. Hatodikos voltam, amikor meghalt. 36 évesen, szívrohamban. Különórát adni járt ki a suliba délutánonként, heti kétszer. Megviselt a halála, jódarabig meg voltam rendülve. Utána az ikertestvére vette át a tanítást, nagyon hasonlítottak, ez külön fájdalmas volt.
2021. aug. 8. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A tesitanárom tüdőrákban 70 évesen. Halottról vagy jót vagy semmit, de nem tudok jót mondani. Szemétkedett mindenkivel, sok diákot vert, csicskáztatott, gúnyolt. Remélem nem baj, ha azt mondom, jobb nélküle a világ...
2021. aug. 8. 18:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Felsős koromban halt meg az alsós énektanárunk. Nem kötődik hozzá semmilyen emlékem.
2021. aug. 8. 18:47
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Nyugdíjba ment amikor befejeztük a kilencediket. Mindenki viccet csinált belőle, bevallom én is sokat mosolyogtam rajta, de aranyszívű ember volt. 4,2-re pl ötöst adott nekem.

Utána kaptunk egy másik magyartanárt. Pár év múlva a nyugdíjba vonult tanárt elvitte a szíve. Az új magyartanár mondta el nekünk. Megdöbbentünk. Amikor végzősök voltunk, gondoltuk felrakjuk a tablóra, de az ofő lebeszélt róla.

+

Már sok éve leérettségiztünk, de az angoltanárunk nemrég halt meg. 2 gyereke volt, akiket úgy szeretett, hogy egyszer azt mondta nekünk az órán, hogy az életét odaadná értük és nagyon sokat mesélt róluk. Mind a kettőre nagyon büszke volt és mindennél jobban szerette őket. Az egyikük kicsivel volt nálam fiatalabb. Neki a halálát a mai napig nem tudom elfogadni.

2021. aug. 8. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak helyettesített a mi osztályunkban, nagyon édes nő volt, szerettem. Angolt és informatikát tanított. Annak ellenére, hogy nem voltunk napi kapcsolatban, megrendített, amikor tavaly olvastam a halálhírét. Hiszen nagyon fiatal volt, és jó ember.
2021. aug. 9. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A két alsós tanítónéni közül az egyik meghalt, azt hiszem beteg volt. Csak 1.-ben és 2.-ban tanított minket, aztán eleinte csak azt mondták, hogy kórházban van, még néha írtunk is neki leveleket, amiket valaki átadott neki, amikor bementek meglátogatni. Arra már nem emlékszem, hogy hogyan közölték velünk, hogy meghalt, de volt egy ilyen megemlékezős óra és a hangosbemondóban is megemlékeztek róla.

10 éve volt mindez, vagy lehet már 11 éve is, nem emlékszem pontosan. Persze sajnáltam, bár olyan közel nem állt hozzám. Utána aki jött a helyébe tanítónéni, ő is nagyon rendes volt.

2021. aug. 9. 13:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A magyartanárnőnk, érettségi után pár nappal. Teljesen váratlanul. A lánya évfolyamtársunk volt. A mai napig nem tudom felfogni 😭
2021. aug. 10. 11:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A régi osztályfőnököm,nagyon szerette mindenki kivétel 2 gyereke(a 3. nem) és férje.

Mindenki ,gyerekek,tanárok,igazgato imádta ot.

De ongyilkos lett

Igaz én már felsős voltam o meg alsós tanár de attól még ott voltam a suliban

2021. aug. 26. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!