Egyetemistaként vegyek ki albérletet az őszi szemeszterre vagy úgyis jön a távoktatás és megint tök felesleges?
Figyelt kérdés
Van olyan nem egy ismerősöm aki ki se vesz, mert azt mondja 1 hónapig bejárós lesz, aztán úgyis távoktatás és mindegy lesz.2021. aug. 3. 16:10
1/9 anonim válasza:
Te most kezdesz? Nálunk már megmondták, hogy hibrid oktatás lesz, és ki lettek jelölve a biztosan online tárgyak. A többi 2-3 napra lesz elosztva. Ezért egyáltalán nem éri meg százezreket kiadni albinyóra.
2/9 A kérdező kommentje:
"Nálunk már megmondták, hogy hibrid oktatás lesz, "
Nálunk meg egy buborék infó van, hogy "terveink szerint" jelenléti oktatás lesz (de nem írják meddig...)
terveink szerint . kösz.
2021. aug. 3. 16:16
3/9 anonim válasza:
Tuti online lesz, nyakamat ráteszem.
4/9 anonim válasza:
Én mindenképpen kiveszek egy lakást (már meg is tettem), de online oktatás esetén is maradni szeretnék. Elég volt az itthonlétből, úgyhogy én már eleve így terveztem.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ne vegyetek ki albit. Nem érdemes. Nagy pénzkidobás pláne hogy legtöbbnél alá is iratják az emberrel hogy egy év fel sem mondhatja. aztán ha covid lesz, márpedig lesz akkor bukik a pénz
6/9 A kérdező kommentje:
" hogy legtöbbnél alá is iratják az emberrel hogy egy év fel sem mondhatja"
Mondjuk és akkor mi van? én is aláírtam fél évet és leléptem novemberben. A fickó morgott, mondtam neki vigye bíróságra.
nem fogja.
2021. aug. 3. 18:17
7/9 anonim válasza:
Hát csak lenyúlja a kéthavi kauciódat akkor...
8/9 A kérdező kommentje:
"Hát csak lenyúlja a kéthavi kauciódat akkor..."
még mindig jobb ha két hónap úszik el mintha 6... nemde?
2021. aug. 4. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!