Egyetemistáknak miért nem ingyenes a net? Minden egyetemen távoktatás van, és nekünk is nagy segítség lenne.
Nem, nem mindenkinek van nete.
Valószínüleg azért, mert nem kötelező már tanulni akkor és a te problémád ha nincs net, legalábbis szerintem ez lehetett az elképzelés.
De ez még oké, viszont miért csak a vezetékes netre jár ez? A szegények nem a városban laknak, a legtöbb rászoruló olyan helyen lakik, ahol alapból nem lehetne vezetékes net. Vidéki vagyok, szóval ezt most nem csak hasraütésszerűen mondom. A város szélén lakok, a központtól gyalog 10-12 percre és már nekünk sincs vezetékes netünk, főként azért, mert tőlünk kintebb szegényebb rész lakik. Ahol a gazdagabbak laknak a város másik szélén, ott mindenkinek van vezetékes netje. Pedig egy 40ezres városban lakok, szóval elképzelhetitek, hogy kisebb helyeken mi a helyzet. Akkor a tanyákat és falukat gondolom meg se kell említenem, ahol meg főként a rászorulók laknak.
Ezzel a vezetékes dologgal pont hogy a szegényeket nem támogatják, szóval nem értem milyen elgondolás alapján találták ezt ki, mert ennek így semmi értelme. Nyílván jól fog jönni pár ezer plusz egy belvárosban lakónak is, de azért náluk az nem fog világot váltani és az államnak kegyetlen drága lesz. Ha meg már úgy is drága lenne, akkor miért ne lehetne nem vezetékesre is kérni, hogy ténylegesen támogassák a rászorulókat?
"Mert mindkinek van nete. Ezzel az erővel gépet is kérhetnél"
Ez nem jó érv, mert a közoktatásban is csak azoknak ingyenes, akiknek eleve be van kötve, tehát ahol a család eddig előfizető volt, ott most nagylelkűen 1 hónapot elengednek...
Aki kukutyinfalván lakik és nincs internet bekötve, nekik most sem lesz net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!