Kollégista egyetemisták ti hogy oldjátok meg a távoktatást, ha megint bezárnak a kollégiumok?
Szerintem tanuláshoz nem kell olyan nagy hely - ha erre gondolsz. Persze, van egy halom papír, könyv, füzet, laptop. De nem kell akora hely, mint rajzolni.
Ha a zajokra gondolsz (ami nálam is egyik fő akadályozó tényező), akkor próbálj meg éjszaka tanulni. Én amúgy is szívesebben szeretek éjszaka dolgozni a leadásokra, mert olyankor csend van és jobban tudok koncentrálni is.
Ha meg a motiváció hiányzik... Hát, arra nincs tippem, nekem is nagyon nehezen jött össze a tanulás. A bentlakásban valahogy több motivációm volt, mint itthon. Vagy beültem a könyvtárba és ott tanultam. Idehaza amúgy is csak vakációkban szoktam jönni, amikor nincs semmi, vagy csak nagyon kevés dolgom van. Szóval a megszokás is is közrejátszik.
21/f
Könyvtár?
Barát/barátnő?
Rokonok,ismerősök?
Vagy esetleg, ha van több ilyen problémával küzdő ismerősöd, akkor költözzetek össze.
Akkor esetleg valami bár/presszó/kávézó stb?
Be***szna, hogy mindent bezárnak...
Mondjuk nem ismerem a lakás típusát, de ha van valami garázs stb, alakíts ki ott egy sarkot magadnak.
Nyilván nem mondom, hogy -10 fokban menj le/ki a garázsba, de gondolom, érted mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!