Csak nekem nehezebb távoktatásban vizsgázni?
20 illetve 30 másodpercünk van sgy kérdésre,ami ugye nem elég ahhoz,hogy kikeressük a választ, együtt sem lehet írni,hiszen a gép generálja random a kérdéseket, több száz közül,tehát az esély hogy ugyanazt kapjátok,ugyanakkor,szinte semmi.
Én tanulok mimden vizsgára,mégis az időkorlát miatt nehezebben megy a gondolkodás,stresszel.
Máshonnan azt hallom,hogy jaj de jó átlaga lssz így az egyetemen a félévben...érdekes. Nálunk az elején felvázolt dolgok miatt pl mások nem is tudnak csalni vagy összedolgozni sem.
Nálatok hogy van?
Van ami könnyebb, van ami nem sokkal.
Nálunk most az a legnehezebb, hogy bizonytalan, hogy online irjuk vagy pedig be kell majd menni, mert az egyik tanárom nagyon bent szeretne minket látni. Akkor viszont meg kellene tanulni az elméletet :s ami elég gáz lenne, mert nem kevés. És így hogy nem tudom hol írjuk, nem tudom hogy készüljek.
A másik zavaró dolog, hogy a feltöltéssel rengeteg idő elmegy. Néha sikertelen a gépre feltöltés, szval határidő előtt 10 percel már elkell kezdenem a feltöltogetést, ami rengeteg idő ha az időkorlát 90p
telefonról moodleba meg még nehezebb...
A kikeresést és összedolgozást úgy írod, mintha tök természetes lenne csalni egy vizsgán csak azért, mert otthonról írod... wtf... attól hogy otthonról írod, azért még fel kéne készülni, és nem a puskázásra és egymásra alapozni...
Amúgy meg nálunk is volt, ami nehezebb volt, volt olyan is, ami könnyebb volt, és volt olyan is, ami NAGYON inkorrekt volt.
Én nem csalok a vizsgán,mindenre tanulok. Csak pár embert látok aki csak ctr+f-el próbál bármit is teljesíteni...
Nekem van olyan tárgyam amire rengeteget készültem és a rövid időkeret miatt kettes lett....20sec alatt kellett elolvasni a 3 soros kérdés szövegét és választani 4 lehetőség közül,és jöttek a kérdések,továbbugrott,visszamenni nem lehetett....hiába tanultam,teljesen leblokkoltam.
Normális keretek között esszés,igaz-hamis vizsga lett volna papíron,90 perc alatt....úgy valószínűleg 4-5ös lett volna....
Nekem konnyebb igy, foleg hogy minden kerdest lementunk es kidolgozzuk. Aki akar javitani meg betanulja es jobb jegyet kap.
Nekem mindenem 4-5 lett igy nem izgulok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!