Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak nekem nehezebb távoktatás...

Csak nekem nehezebb távoktatásban vizsgázni?

Figyelt kérdés

20 illetve 30 másodpercünk van sgy kérdésre,ami ugye nem elég ahhoz,hogy kikeressük a választ, együtt sem lehet írni,hiszen a gép generálja random a kérdéseket, több száz közül,tehát az esély hogy ugyanazt kapjátok,ugyanakkor,szinte semmi.

Én tanulok mimden vizsgára,mégis az időkorlát miatt nehezebben megy a gondolkodás,stresszel.

Máshonnan azt hallom,hogy jaj de jó átlaga lssz így az egyetemen a félévben...érdekes. Nálunk az elején felvázolt dolgok miatt pl mások nem is tudnak csalni vagy összedolgozni sem.

Nálatok hogy van?

2020. máj. 20. 03:02
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Van ami könnyebb, van ami nem sokkal.

Nálunk most az a legnehezebb, hogy bizonytalan, hogy online irjuk vagy pedig be kell majd menni, mert az egyik tanárom nagyon bent szeretne minket látni. Akkor viszont meg kellene tanulni az elméletet :s ami elég gáz lenne, mert nem kevés. És így hogy nem tudom hol írjuk, nem tudom hogy készüljek.

A másik zavaró dolog, hogy a feltöltéssel rengeteg idő elmegy. Néha sikertelen a gépre feltöltés, szval határidő előtt 10 percel már elkell kezdenem a feltöltogetést, ami rengeteg idő ha az időkorlát 90p

telefonról moodleba meg még nehezebb...

2020. máj. 20. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egy volt ami nagyon nehezen ment. Matekos az egész kaptunk rá több extra órát és így is épp hogy valamit sikerült össze kaparnom. A legjobb tárgyamból. Más az amikor nem csak neki esel azt írsz amég el nem veszik hanem töltögetni kell meg kiszámítani majd leírni. Viszont volt olyan amiből ez egy áldás volt mert abból a tárgyból biztos hogy nem mentem volna át.
2020. máj. 20. 07:38
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is nehezebb így, könnyű leblokkolni, ha csak azt látja az ember, hogy fogynak a másodpercek.. Ráadásul nálunk sok olyan is van, hogy ha továbblépsz egy kérdésen, nem lapozhatsz már vissza, azért ez egy 10 pontosnál elég kellemetlen, mert csak stresszel az egész. Két tárgyam volt, amit könnyebb volt így online teljesíteni, egyébként egy szívatás az egész, nálunk is random generálják a kérdéseket, illetve reálos tárgyakból olyan elméleti összefüggéseket kérnek vissza..
2020. máj. 20. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

A kikeresést és összedolgozást úgy írod, mintha tök természetes lenne csalni egy vizsgán csak azért, mert otthonról írod... wtf... attól hogy otthonról írod, azért még fel kéne készülni, és nem a puskázásra és egymásra alapozni...

Amúgy meg nálunk is volt, ami nehezebb volt, volt olyan is, ami könnyebb volt, és volt olyan is, ami NAGYON inkorrekt volt.

2020. máj. 20. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Nekem eddig minden vizsgám nehezebb volt mint egyébként, vissza is sirom a tavoktatas előtti időket. Kb 2x annyi feladat van egy vizsgaban mint alapból és a kérdések között nem lehet lepegetni.
2020. máj. 20. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Én nem csalok a vizsgán,mindenre tanulok. Csak pár embert látok aki csak ctr+f-el próbál bármit is teljesíteni...

Nekem van olyan tárgyam amire rengeteget készültem és a rövid időkeret miatt kettes lett....20sec alatt kellett elolvasni a 3 soros kérdés szövegét és választani 4 lehetőség közül,és jöttek a kérdések,továbbugrott,visszamenni nem lehetett....hiába tanultam,teljesen leblokkoltam.

Normális keretek között esszés,igaz-hamis vizsga lett volna papíron,90 perc alatt....úgy valószínűleg 4-5ös lett volna....

2020. máj. 20. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
7%

Nekem konnyebb igy, foleg hogy minden kerdest lementunk es kidolgozzuk. Aki akar javitani meg betanulja es jobb jegyet kap.

Nekem mindenem 4-5 lett igy nem izgulok.

2020. máj. 21. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az okozott nehézséget, hogy ugye hirtelen minden tanár beadandót kért és lehetőség szerint jó hosszút. Durván 1 hónap alatt megírni mindet kicsit sok volt és van aki csak az aláíráshoz kért beadandót utána még vizsgázz is.
2020. máj. 21. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!