Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen egyetemi képzés ér meg...

Milyen egyetemi képzés ér meg csak az albérlet díjak terén havi 100.000-150.000-et? És ez még csak az albi!

Figyelt kérdés

Beidult a gőzhenger újra. KIhirdették a ponthatárokat mindenki megtudta hova vették fel, és indul a roham a kollégiumokért.

Nos, aki nem jut be koliba és vidéki annak mi marad?

Albi.

Ennek díja egy egyetemvárosban alsó hangon 100.000. Alsó hangon.

De inkább több.

És ez csak az albi díja hol van még a tandíj (ha kell fizetni) hol van a kaja jegyzet utazás stb...

Szóval csak az albira egy standard 3 éves 6 féléves Bsc esetén kifizetnek kb 10 hónap a tanév, vagyis 30 hónap x 100.000-et. Nagyon alsó hangon... de inkább többet.

Melyik egyetemi képzésnél éri ez meg?

2021. júl. 23. 14:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Az, amelyikkel utána ezt 3 hónap alatt megkeresed..."

Ühüm. És olyan van? Na mesélj. Főleg pályakezdőként nulla tapaszlatalattal.

NA mesélj.

Egy orvosi fizetősön 2-3 millió is lehet /év.

És mennyit is kap egy rezidens? Nettó 120-at kb?

Na mesélj.

2021. júl. 23. 15:54
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

De most havi 100k-rol volt szo, nem az orvosiról. És nem pályakezdőt írtam. Haluzol.

A havi 1 milla jól pozicionálva magad megkereshető 2-3 év tapasztalattal bizonyos szektorokban.

2021. júl. 23. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Azert én elég kevés olyan rezidenst ismertem aki 120-at kapott. Bocsi az off-ert.

Egyébként mindenki a saját szintjén kell hogy merlegeljen. Én patkanylyuk alberletekben éltem szobatarskent, és lett jó munkám, fél év alatt visszafizettem a diakhitelem elotorelsztessel . Hát a partizas kimaradt ez igaz.

2021. júl. 23. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
32%

Rezidensként már öt éve is 190 volt a nettó, plusz száz Markusovszky, plusz száz ügyeleti díj... Azóta pedig emelések voltak, de persze ettől még rohadtul nem éri meg az orvosi, de most egy kezdő orvos fizetése lazán félmillió felett van.

Ettől mondjuk még rohadtul nem éri meg az orvosi, nem csak Magyarországon hanem nagyjából sehol a világon, mert túl nagy lemondásokat követel.

2021. júl. 24. 04:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Albérlet 100-èrt ? Nem értem a kérdést . Veszprém és Fejér megyében. Mindenhol ennyibe kerül . Üdv a való életben . Esetleg szobát tudsz majd bérelni 50-60-èrt .
2021. júl. 24. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!