Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki volt a padtàrsad általánosban?

Ki volt a padtàrsad általánosban?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért érdekes, vagy mit akarsz megtudni ebből?

Nekem már törölték a kérdésemet, mert egy volt tanáromat kerestem név szerint. Állítólag nem szabad kiírni olyanoknak a teljes nevét, akik nem közszereplők. Így csak a vezetéknév rövidítve + keresztnevek alapján: 8 év alatt voltak egy páran, de akik eszembe jutnak:

- D. Viktor

- M. Zoltán

- S. András

- H. Attila

- T. Gergely

- S. Krisztina

- T. Barbara

2021. júl. 21. 21:52
 22/30 anonim ***** válasza:
64%

Karina

Nóri

Zsani

Dani

Tamás

Peti

Réka

Tünde

Detti

Judit

Lacika

Klaudia

Vanessza

Kitti

Sanyi

Napsugár

Zsófi

Dorka

Erika

És asszem ennyi

2021. júl. 22. 00:07
 23/30 anonim ***** válasza:
64%
István :) jó haver
2021. júl. 22. 11:14
 24/30 anonim ***** válasza:
Hm. Mikor, ki? Volt a Zsolti, a Zoli, a Timi, Adri, másikTimi, Marci
2021. júl. 22. 11:28
 25/30 anonim ***** válasza:

Uhh, nekem hosszú volt a lista.

Attila volt elsőben

Majd sokaig Timi, de mivel jó gyerek voltam, ezért néha beültettek a rossz gyerekek mellé, hogy akkor valami csoda folytan megjavul a gyerek. :D

5. És 6. külföldön egyszemélyes helyeken ültünk.

7. Meg 8. Is Külföldön volt.

Mindkét osztályban először névsorrendben ültünk, majd a tanár csinált ülésrendet.

Már meg nem mindom, ki volt előttem meg utánam a névsorban

8.ban hármas helyek voltak, mindig a jó tanuló ült középre és 2 gyenge ült a 2 oldalan, én az egyik oldalon ültem és a jó tanuló meg egy Carla nevü lány volt.

Hetedikben meg volt mindenki, Alejandra, Esther, Jordi, Javier, Marc, Laura...

De utána sokaig egyedül ültem, mert megkértem a tanárt.

2021. júl. 22. 12:23
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszek nektek.
2021. júl. 22. 15:18
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Az enyémet Lilinek hívták, de büdi lilinek csúfoltuk.
2021. júl. 22. 15:58
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

8 éves koráog barátkoztam lilivel aztán behugyozott mert nem tudta kigombolni a nadragját szóval elültem nellőle mert ciki lett volna vele barátkozni és büdi lilibek hívtuk.

Egyszer beárult minket és büntit kaptunk miatta szóval másnap bosszút álltunk és többé nem nert árulkodni a büdös. XD

A vicces hogy itt gykn is írt most itt árulkodott tavaly.

2021. júl. 22. 16:00
 29/30 anonim ***** válasza:

Nekem is volt pár, akikre emlékszem:

-Anna elsőben. Jó tanuló volt, bár az első napot azzal kezdte, hogy felborította a padot, amitől ijedtemben akkorát sikítottam, hogy a tanárnő rám kiabált, amit akkor jogtalannak éreztem, hisz ő borította rá majdnem az előttünk ülő lányra😂😅

-Viktória, alsóban, napköziben. Sosem volt jó tanuló, de kedves, becsületes, érzékeny lány volt. Az egyetlen a későbbi 3 barátnőm közül, aki nem rúgott belém érzelmileg 8. végén és őszinte ölelést adott ballagáskor

-Nikolett:felsős angolon, másfél évig, mert folyton beszéltünk és engedtem, hogy puskázzon rólam, s így míg szóban, munkafüzeti feladatban nem tudott angolul, a dolgozatai 2-4 közt ingadoztak. Később csoportot váltott.

-Gábor:az osztály balhés gyereke, gyakran dühkitörései voltak, mindig szerelt valamit. 7. körül/után iskolát kellett váltania rongálás és erőszakos magatartása miatt

-Viktória 2.:Ő volt a legjobb barátnőm sokáig, de ellenem hangolta a "klikkem" másik 2 tagját is. Folyton piszkált, hogy alacsony vagyok (cirka 5 centi volt köztünk) és, hogy túl kicsi a mellem (csirke 35 kilóval volt nehezebb nálam) Előttük nem, de otthon sírtam miatta. Középsulis koromban az orrom alá dörgölte, milyen király ő, hogy jó matekból (4) én meg csak 3-as egy jobb suliban, mint ahová ő jár, aztán erre megbukott. Irónikus egy picit...

Fanni: a klikk utolsó tagja, aki csak heccből volt bunkó, középsulis korom során párszor beszéltem vele, ha jól emlékszem bánja, ami 8. végén történt, így neki megbocsátottam. Ő egy átlagos lány, viszonylag szorgalmas, eltökélt, érett (ő gondoskodott a kistesójáról, fegyelmezte a nagyobbat), nagyon jól sütött-főzött, jó tanácsokat adott, mindig sokat nevetett.

2021. júl. 24. 13:34
 30/30 A kérdező kommentje:
Már készül a klippremier, türelem!
2021. júl. 24. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!