Ki volt a padtàrsad általánosban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 15:13
2/30 anonim válasza:
Nekem is Dánielnek hivták a padtársamat. De nálunk úgy volt, hogy egy padban egy fiú és egy lány üljön, csak igy lehetett fegyelmezni minket. :D
3/30 anonim válasza:
Ritkán volt padtársam. Páratlan összlétszámú csoport voltunk, így én maradtam egyedül.
5/30 anonim válasza:
A Satrafa Piri. De most ettől az infótól jobb lett az életed? :)
6/30 anonim válasza:
Melyik félévben, melyik órán? Csak mert általánosba 8 évig jártam, átlagosan évente 2 osztálytárs cserélődött, egy héten 35 órám volt, és már alsóban is legalább 3 teremben voltak óráim. Az osztályteremben évente 2-3-szor volt ültetés (amikor mindenkit elültettek) plusz néha csak a "rosszakat". Több órán volt csoportbontás is, amiről az emberek vándoroltak (erős csoportból a gyengébe, egyik nyelvről a másikra, de egy-egy alkalommal a visszafelé út is előfordult).
Szerintem nincs olyan, aki mellett sosem ültem (és több, mint 2 évig az osztályba járt)
7/30 Senior Séf válasza:
Az enyém nagyon kivolt, az biztos!
8/30 A kérdező kommentje:
Látom egyeseknek nehezére írni egy nevet, basszus!
2021. júl. 21. 16:49
9/30 A kérdező kommentje:
Amúgy dalpremierhez kellenek a nevek, nagy dobásra készülünk veletek!
2021. júl. 21. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!