Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan ne szenvedjem végig a...

Hogyan ne szenvedjem végig a bankettet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hamarosan érettségi bankettünk lesz, amire semmi kedvem elmenni. Csak azért érzem kötelességnek elmenni, mert én szerveztem le kb. az egészet (szüleim ismerik a vendéglő tulaját), de nem azért, mert annyira kedvelem a társaságot, hanem mert mindenki lusta volt elintézni és az osztályfőnök problémázott, miért nincs még helyszínünk. Ezek után, hogy ennyire kivettem a részem az előkészületekből (amiben senki sem segített), kínosnak érezném visszamondani.

Nem igazán szerettem az osztályt, nem fogadtak be, egyik klikkhez sem tartoztam, az első két évet végigszenvedtem az állandó magány és gúnyolódás miatt. Az utolsó évek jobbak voltak kicsit, pár emberrel jóban lettem, de velük is csak a suliban beszéltem, távoktatás alatt szinte senkivel. Rosszul esett, hogy csak arra voltam jó, hogy amikor valamit meg kellett szervezni (mint pl. most a bankettet).

Igazából a formalitás és a kaja miatt mennék, pár osztálytárssal és tanárral beszélnék, de semmi kedvem ahhoz, hogy leigyam magam a sárga földig, ahogyan a többiek fogják majd. Amúgy sem szoktam gyakran alkoholt inni, most sincs nagyon kedvem. Nem vagyok egy társasági ember, félek, hogy nagyon kínos lesz, hogy nem iszok és az, hogy megint nem fogok tudni egyik társasághoz sem csatlakozni. Az a baj, hogy a bankett után pár nappal még egy utolsó kirándulásunk is lesz és ott majd tuti jól megkapom, hogy minek léptem le olyan korán, miért nem ittam, stb.

Biztos nagyon sokan írják majd, hogy ne menjek el, de légy szíves ne csak ezt írjátok, hanem valami konkrétabb tippet. 18/L

2021. jún. 20. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jó hallani! Bátor dolog, hogy bevállaltad a kirándulást is :)
2021. júl. 5. 21:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. júl. 6. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!