Ha egyetemista vagy a BME-n ,van ilyenkor augusztus 31-ig vmi inteznivalo zoom-on?
Egy berlonk azt allitja,hogy a zoomra van szuksege. Bme-s. Ug tudom,h egetemeken nyari szunet van aug 31-ig.
Kerlek javitsatok ki. Aki odajar,irjon errol.
100 megabit per sec garantalt netet akar,amit egy szolgaltato se nyujt azon a teruleten. A legdragabb csomag is max 40 letoltest es 200 feltoltest ajanl. A tobbi lakotars meg nem akar tobbet kolteni a koltsegekre.
Igen, simán szüksége lehet rá. Bár minket skype-on vizsgáztatnak.
Nekünk szte biztosít ingyen ilyen csomagot, regisztrálni kell és letölthető minden program. Esetleg kérdezd meg, hogy ez náluk erre van-e lehetőség.
Csak mondom, tárgyfelvételt is Augusztus utolsó 1-2 hetében kell megejteni. Vizsgaidőszak akár Júli eleje is lehet.
Azaz mindkét hónapba beleesik az egyetem.
Valami kompromisszumot találjatok ki, vagy keressen egy jobb albérletet :)
a vodafone most irta ki juni 10-11-re a rendszerkarbantartast es h sok oldal nem elerheto.
Utana latszik csak,h mukodik a net,amit tanusitanak a lakotarsak. Hasznalnak zoomot.
Kompromisszum:Megneztem arra a cimre nincs 100 megabit per sec garantalt le es feltoltesi sebesseg. Egy szolgaltatonal se.
Azt mondja,h a zoomhoz ennyi kell.(A masik lako meg hasznalja a meglevo nettel a zoomot.)
Ti milyen garantalt sebessegunel hasznaltok zoomot?
Mostmar en is letoltom. Legutobb egy helyen alltunk es ugyanazon a speedtesten neki 28 nekunk 56 megabit ler secundomot mert a karbantartas ideje alatt!!!
(De ugye ne a karbantartas alatt merjuk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!