Mit kezdjek velük?
Figyelt kérdés
Idén mentem 9. osztályba, de nem tudok beilleszkedni az új osztályomba. Nem nekem való ez a közösség. Próbáltam beszélgetni velük, de csak levegőnek néznek. Nem is köszönnek, a többieknek meg igen. Nagyon sz*r érzés állandóan ott álldogálni egyedül, és azt várni, hogy vége legyen a napnak. A gyomrom se jó emiatt. Semmit nem tettem velük olyat, amire meg kellett volna haragudniuk. Mit csináljak, hagyjam ott, vagy szenvedjek velük még évekig.2021. jún. 3. 07:51
21/23 A kérdező kommentje:
19-es próbálok velük beszélgetni, de nem is figyelnek.
2021. jún. 8. 07:29
22/23 anonim válasza:
Ne bánd, ők sem egymás barátnői, neked viszont lehet majd egy barátnőd, talán nem közülük, de biztos lesz majd 1-2. A szünetekben ne a teremben üldögéljél egyedül, hanem sétálj a folyosón, és ha látsz egy másik magányosan álldogáló lányt, akkor menjél oda hozzá, és kezdjél el beszélgetni vele. A többiekkel meg ne törődj, ez nem barátság, ami köztük van, csak elütik valahogy az időt.
23/23 anonim válasza:
Vagy csak szimplán kérdezd meg mi a bajotok velem?
ők sem úgy mentek oda hogy öribarikènt, valami oka biztos van hogy téged kiközösitenek.. kérdezd meg hogy miért. Aztán ha azután is ilyenek akkor szard le őket. Menj az osztályodon kívül barátkoz, vagy a fiúkkal ök is jó fejek tudnak lenni ha úgy kifogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!