Mit kezdjek velük?
Figyelt kérdés
Idén mentem 9. osztályba, de nem tudok beilleszkedni az új osztályomba. Nem nekem való ez a közösség. Próbáltam beszélgetni velük, de csak levegőnek néznek. Nem is köszönnek, a többieknek meg igen. Nagyon sz*r érzés állandóan ott álldogálni egyedül, és azt várni, hogy vége legyen a napnak. A gyomrom se jó emiatt. Semmit nem tettem velük olyat, amire meg kellett volna haragudniuk. Mit csináljak, hagyjam ott, vagy szenvedjek velük még évekig.2021. jún. 3. 07:51
2/23 anonim válasza:
Legyél kitartó,és keress egy olyan embert,akinek hasonló az érdeklődési köre. Ha nagyon rosszul érzed magad,szerintem lehet,hogy jobb lenne iskolát váltani.
3/23 anonim válasza:
Szerintem ne vesződj ezzel. Egy év eltelt, hagyd ott. Lehet, ha kitartó lennél, akkor találnál valakit, akivel barátkozhatnál, de attól meg mindig ugyanezek az emberek lesznek az osztálytársaid, akik semmibe néznek.
4/23 anonim válasza:
Menj át másik osztályba vagy válts sulit.
Ez már jobb nem lesz.
5/23 anonim válasza:
Igazából nem is volt nagyon időd beilleszkedni az online oktatás miatt, ha esetleg ez jövőre sem változik, akkor lehet jobban járnál az iskola váltással.
Egyébként meg lehet elkéne kezdened valami csapatsportot, vagy valami menőbb sportot, pl: Box, lehet ha valami "badass" dolgot csinálnál, akkor megváltozna az egész kisugárzásod, amire felfigyelnének már a többiek is.
6/23 A kérdező kommentje:
5-ös ez nem sportiskola nem hiszem, hogy ez az oka. Nem vagyok kövér más meg még kevesebbet mozog mégis vannak barátai. Sosem mondták azt, hogy gyere menjünk el egyet enni a büfébe vagy ilyesmi.
2021. jún. 3. 09:57
7/23 A kérdező kommentje:
Nem vesznek be engem a közösségbe.
2021. jún. 3. 09:58
8/23 anonim válasza:
Nem is a sportiskola a lényeg, én se voltam soha nagy beilleszkedő, viszont amikor 9.-ikes voltam, akkor a városban egy nagyon ismert klubban voltam igazolt sportoló, és már csak ezért is mindenki odajött, beszélgettek :D
9/23 anonim válasza:
2-es vagyok,nálunk erős indokkal az igazgatónál átkérheted magad másik osztályba. Ha gondolod megpróbálhatod.
10/23 anonim válasza:
4-5 év hosszú idő.
Nalunk ennyi idő alatt a fiú, akit mindenki gúnyolt menő lett, a 2 legmenőbb elvesztette a hírnevét, olyan barátságok mentek szét, amikről azt hittük a nyugdíjig tart.
Egy év telt el még csak, majd csak jön valami vagy valaki a maradik 3-4 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!