Mit kezdjek velük?
Szeptemberbe bekerültem egy fizetős gimibe, de nem azért mert máshova nem vettek fel hanem mert volt olyan szak ami tetszik. Az elején jó is vilt meginden szereztem egy-két barátnőt de akkor kezdtek baszogatni. Úgy mentem abba az iskolába hogy egy 4 éves motorola telóm volt de az újra csak októberre sikerült összedobni a pénzt ebből is látszik hogy k"urvára nem vagyunk gazdagok. Baszogattak a telefonom miatt aztán a ruháim miatt hogy nem Gucci meg CK,Zara,Bershka és ezt a tipikus újgazdag hülyegyerekek tették és az a vicc hogy nem is a lányok! Októbetbe megkaptam az új telefont egy iphone 5-öt.Kár volt. Utána elhíresztelték rólam hogy kissebségi komplexusom van és azért kaptam iphonet de csak egy 2012 eset. A legirritálób az a srác akinek a szüleinek vállalkozása van külföldön, magángépük(!) van, a gyereknek amint kijön a legújabb apple termék azonnal megvan mellete persze naponta megy vásárolni ruhákat, gondolom nem az ázsiába.
És iszonyat bunkó a gyerek. Mindenkit utál akik jóba vannak vele csak azért mert nyalnak neki(nem csak ő a kőgazdag az osztályból). A tesója szintén idejár ebbe a suliba neki viszont most Lexus kocsija van. Lehet mondani hogy irigy vagyok. Nem. Kérhettem volna telefont de én összegyűjtöttem a pénzt. Mindenem amim megvan az a kevés dolog is mind a saját pénzemből van. Nektek volt tapasztalatotok ilyen újgazdag hülyegyerekekkel? Hogy kell az ilyet kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!