Egy tanár csak azért szedi be a füzeteket és osztályozza, mert ki akar cseszni velünk?
Nem tudok elképzelni mást. Hétfőn előállt azzal az ötlettel, hogy az egész éves füzeteket beszedi a mai napon. Beszedte és osztályozta. 4 (négy) darab egyest kaptam rá az adott tantárgyból, mert nem volt meg a neki kellő keret (minden egyes oldal 10mm-es kerettel felrajzolva)
és pár címet nem húztam alá színessel.
Hát elmegy a jó k*rva anyjába. Az én füzetem, én tanulok belőle és azért osztályozza, mert neki olyan kedve van?
Akkor irány az ombudsman: nem a megszerzett tudást osztályozta, hanem "szorgalmat", ezért követeljetek, hogy feleltessen végig az éves anyagból a héten, különben megdobáljátok k@kival (Madagaszkár).
További kellemes puffogást.
Ha akkora penge vagy, keresnél neki 2 cikket a Science Direct-en az anyaghoz kapcsolódóan és lefordítanál egy összefoglalót belőle egy délután alatt, utána meg elmondanád 10 percben az osztálynak. Cikkenként 2 db ötössel ki is váltod a karókat. Vagy vihetsz be filmet / videokat szintén az anyaghoz kapcsolódóan, de nyilván magadtól is rájöttél, csak kellett a megerősítés, hogy tényleg szemét és utáljuk mi is. Done. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!