Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár csak azért szedi be...

Egy tanár csak azért szedi be a füzeteket és osztályozza, mert ki akar cseszni velünk?

Figyelt kérdés

Nem tudok elképzelni mást. Hétfőn előállt azzal az ötlettel, hogy az egész éves füzeteket beszedi a mai napon. Beszedte és osztályozta. 4 (négy) darab egyest kaptam rá az adott tantárgyból, mert nem volt meg a neki kellő keret (minden egyes oldal 10mm-es kerettel felrajzolva)

és pár címet nem húztam alá színessel.

Hát elmegy a jó k*rva anyjába. Az én füzetem, én tanulok belőle és azért osztályozza, mert neki olyan kedve van?

2021. jún. 1. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Akkor irány az ombudsman: nem a megszerzett tudást osztályozta, hanem "szorgalmat", ezért követeljetek, hogy feleltessen végig az éves anyagból a héten, különben megdobáljátok k@kival (Madagaszkár).

További kellemes puffogást.

Ha akkora penge vagy, keresnél neki 2 cikket a Science Direct-en az anyaghoz kapcsolódóan és lefordítanál egy összefoglalót belőle egy délután alatt, utána meg elmondanád 10 percben az osztálynak. Cikkenként 2 db ötössel ki is váltod a karókat. Vagy vihetsz be filmet / videokat szintén az anyaghoz kapcsolódóan, de nyilván magadtól is rájöttél, csak kellett a megerősítés, hogy tényleg szemét és utáljuk mi is. Done. Hajrá.

2021. jún. 1. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tanár nálunk is volt, csak nekünk még rakott egy jó nagy kérdőjelet is az írott lapra, átkellett írni és kihúzta az egyest.
2021. jún. 2. 00:50
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
A 4 db karó tényleg túlzás. Év elején gondolok volt szó a követelményekről, akkor mit mondott a tanár?
2021. jún. 2. 02:34
 14/16 anonim ***** válasza:
9%
9: az ellenőrző is a diák tulajdona, mégis elkéri a tanár elég gyakran...
2021. jún. 2. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld: ezeknek már nincs is ellenőrzőjük. E-napló van (KRÉTA),a tanárok olyan módon használják, mint Trump amikor túl sokat tüdőzött le a hajlakkból.
2021. jún. 2. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk van olyan tanár, aki át sem nézi, hanem csak ráfirkant egy 5öst, azt jóvan. Neki az számít, hogy tudjunk belőle tanulni.
2021. jún. 2. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!