Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár csak azért szedi be...

Egy tanár csak azért szedi be a füzeteket és osztályozza, mert ki akar cseszni velünk?

Figyelt kérdés

Nem tudok elképzelni mást. Hétfőn előállt azzal az ötlettel, hogy az egész éves füzeteket beszedi a mai napon. Beszedte és osztályozta. 4 (négy) darab egyest kaptam rá az adott tantárgyból, mert nem volt meg a neki kellő keret (minden egyes oldal 10mm-es kerettel felrajzolva)

és pár címet nem húztam alá színessel.

Hát elmegy a jó k*rva anyjába. Az én füzetem, én tanulok belőle és azért osztályozza, mert neki olyan kedve van?

2021. jún. 1. 21:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom cseszett dogát íratni és feleltetni a félévben és valamiből kell adnia x darab jegyet, amire lezár év végén. Tadaamm: osztályozó konferenciák lesznek.

Pro tipp: esetleg bevállalhatsz gyűjtőmunkát vagy szakcikk fordítását vagy egyéb aktivitást, amivel javithatsz, ha neki nem volt elég februártól májusig az idő havi 1 jegy adására.

Vagy meg is bukhatsz, attól függ: nem az én jegyemről van szó.

2021. jún. 1. 22:03
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Online suli közben is jegyzetelni kellett volna, és most nem lenne gond...
2021. jún. 1. 22:04
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Te ismered őt milyen. Vannak ilyen szabálykövető maximalista emberek, akinek lehet ez az alap. De tanári pályákon (is) gyakran előfordul, hogy a frusztrációját az alatta lévőkön vezeti le, visszaélve a hatalmával. Szóval, lehet.
2021. jún. 1. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
34%
#2: turkálóból hozzák az új kamukérdéseket a diákok? 😂😂😂
2021. jún. 1. 22:05
 6/16 A kérdező kommentje:
3. ember, tele van a füzet. semmi nem hiányzik. külalakot osztályozta
2021. jún. 1. 22:38
 7/16 A kérdező kommentje:

1: bőven van jegyem és 4 fölötti az átlagom. De egész online oktatás alatt zakkant volt, sosem bízott senkiben, amikor kierőszakolta a kamerás felelést még a hibátlanra is random adott egyeseket, mert "szerinte" lesett valahonnan.

Most hogy feleljünk meg neki?

2021. jún. 1. 22:39
 8/16 A kérdező kommentje:
5-ös: Ez neked miért jó? Nem értem. Tanácsot kértem, hogy egyetlen tanárom fszságával mit tegyek. Nyílván más tanárnak is eszébe jutott már ez.
2021. jún. 1. 22:41
 9/16 A kérdező kommentje:

4-es: Egy füzet a diák tulajdona. nem szólt előre, nem mondta, hogy év végén beszedi. Most találta ki. Tudtommal iskolába tanulni járunk, nem idióták idióta elvárásait teljesíteni. Minek keret egy kémia füzetre? MINEK?

Az első 40 oldalt bekereteztem év elején aztán onlineba kerültünk és nem folytattam. ezért ad 4 egyest, hát hülye ez

2021. jún. 1. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem kértél tanácsot. Azt kérdezted, hogy csak azért szedi-e be, hogy kicsesszen veletek.
2021. jún. 1. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!