Tanárnak joga van az oltásellenességét a diákoknak propagálni?
olyanokat mond hogy „akinek van egy csöpp esze be nem oltatja magát“ ami egy külön „kedves“ megjegyzés mert az egész tanári karból ő az egyetlen aki oltatlan.
vagyis az egész tanári karnak egy csöpp esze sincs, ellenben neki, neki aztán...
Elegem van az oltásrllenesekből.
Leszarom, hogy kiakar oltást és ki nem.
Viszont régen az oltásellenesek kijelentették, hogy senki ne szóljon be nekik, mert az ő döntésük, hogy nem akarnak oltást, de cserébe meg az oltást igénylőket nem tartják tiszteletben.
Nem érdekel, hpgy ki oltat és ki nem, de, ha én nem szólogatok be senkinek, ne birkázzanak le engem...
Nekem a kollégiumi csoportvezetőnk ilyen, csak ő oltáspárti. Ja meg ő a politikai véleményét is bőszen hangoztatja....
Ezekkel nem az a baj, hogy nem lehet, csak nem a tárgyhoz tartozik. Pl ha nem csak heti egyszer az alapból értelmetlen csopfogon kéne hallgatni ilyeneket, akkor marhára zavarna, ha valami normális órán menne ez. Pl matekon, vagy bármi olyan órán, aminek köze nincs hozzá. Egyszerűen nem értem való a legtöbb óra.
Illetve én nem ellenzem az érvelést ilyen aktuális témákban, de akkor azt olyan órán kell, ami erre való. Illetve a tanárnak is egyenlő vitaparnerként kell tekintenie a diákot ilyen helyzetben, és nem kvázi lehülyézni az ellenkező véleményt. Csak erre a többség full alkalmatlan, ezért nincsenek olyan órák, amin életszerű, aktuális dologról kell érvelni.
Nem bünteti semmi, de nagyon nem etikus. Pont, mintha politikáról vagy vallásról szövegelne nektek.
(Igen, tudom, hogy a politika és a vallás is lehet tananyag vagy tananyaghoz kapcsolódó dolog, de még ha az is, akkor sem szabadna propagálni, csak tárgyilagosan beszélni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!