Az oltásellenesekkel szemben mikor lépnek már fel érdemben?
Figyelt kérdés
Ne csak Gődényt hurcolják meg, hanem a sok féleszű facebookos fotelhuszárt is.2021. máj. 13. 09:03
1/7 anonim válasza:
Először is tisztázni kellene mit jelent az,hogy valaki oltásellenes.Én azért mert nem oltatom magam az vagyok? Annak ellenére,hogy nem beszéllek le róla téged? A másik, nem értem,hogy ez miért baj? Ez bűn lenne? A Btk.-ban tudtommal csak a holokauszttagadás szerepel még jelenleg,így nem értem,hogy ezzel mi a gond.
2/7 anonim válasza:
Előbb a vírusimádókat kéne lecsukni életfogytig.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Veletek szemben hamarabb fognak. Az emberkísérlet a világ valamennyi országában büntetendő, különösen ha az maradandó károsodást vagy halált okoz. Életetek végéig a börtönben fogtok rohadni és meg is érdemlitek! Remélem minden áldott nap meg is lesztek kínozva!
5/7 anonim válasza:
Ha majd komolyabban hátráltatják a járvány leküzdését, majd akkor..
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ha azt a 10-15 főkolompost megbüntetnék rendesen és utána mondjuk 2 hétig kőkeményen büntetnék a kihágásokat akkor hamar elmegy ám a kedvük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!