Szerettél általános iskolába járni?
Alsóban gyakorlatilag két tanárunk volt, az egyik azért utált mert nem olyan voltam amilyen gyereket ő szeretett volna (nem érdekelt a nyelvtan, nem akartam verset szavalni, meg a közös programok, és óra közben nem tettem hátra a kezem, ami valami beidegződése volt...)
A másik meg iszonyatos baromságokat próbált belénk nevelni (imádkozni tízórai előtt, meg kell enni a sajtot, nem baj, hogy tejérzékeny vagy, az egészséges), és ha nem sikerült, akkor idegesen kiabált velünk.
Felsőben 2 részre osztották az osztályt, konkrétan közölték, hogy aki 3-asnál jobb jegyet akar, és nem akar kukás lenni, az az első 3 padsorba üljön! és aki az utolsóban ül, az meg fog bukni a hozzáállása miatt! (B+ ott volt hely!!!) Konkrétan 8-ban már a sznob szülők fizettek a tanároknak, hogy az ő gyerekükkel foglalkozzon, a többi le van ... azok úgyis hulladékok, mert a szüleik is azok!
Talán meglepő, de örülök, hogy oda jártam, felkészített középsulira (ami jó volt), és az életre is.
A sors fura fintora, hogy az általáosos osztálytársaim közül vagy 12 egyetemet végzett és "szuper" állása lett, én mégis vállalkozóként kimagaslóan jól keresek, és élvezem is a munkám. Nincs osztálytalálkozónk, mivel utáltuk egymást, sose szervezi meg senki, pedig szívesen beolvasnék nekik :)
30/F
Imádtam általános iskolába járni, mert nagyon jó közösség volt, igazi barátaim voltak. :)
Életem legszebb időszaka volt az, amíg oda járhattam.
#26.
Velem gimnáziumban történt ugyanez. Ezzel szemben az általános iskolát nagyon szerettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!