Szerettél általános iskolába járni?

Utáltam. Az osztálytársaim csúfoltak a külsőm miatt, meg amiatt, hogy szegényebbek voltunk és nem telt arra, hogy nyaralni járkáljunk, stb. (Az osztályom nagy része tehetős családból származott, ügyvéd, orvos, vállalkozó, stb. szülőktől).
A tanárok semmit sem tettek, sőt, ők is rátettek egy lapáttal. Amikor szóltam nekik, hogy az osztálytársaim csúfolnak, még én kaptam büntetést, amiért "árulkodtam"..
Felsőben idegbeteg tanáraim voltak, akik minden szarba belekötöttek, meg rendesen élvezték, ha megalázhatták a gyerekeket. Csomószor hiába tudtam az anyagot, mégis 2-eseket meg 3-asokat kaptam a feleletemre, mert "nem beszéltem elég hangosan", illetve hasonló értel. es indokokra hivatkozva. Volt, hogy nem tanultam és a tanár az osztály előtt ordibált velem és egy buta libának nevezett (10 éves voltam amúgy).
Már 8 évesen rendesen gyomorideggel jártam iskolába és azok a f4szok még mindig azt mondogatták, hogy örülhetünk, hogy általános sulisok vagyunk, mert gimiben sokkal rosszabb lesz, meg sokkal szigorúbbak lesznek a tanárok, stb.
Hát érdekes, én mióta elballagtam onnan, nem is találkoztam még egy akkora szánalmas, frusztrált, tehetségtelen felnőttel, aki gyerekeken éli ki minden kínját, mint ott.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!