Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megbuktatott a tanár a semmiér...

Megbuktatott a tanár a semmiért, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Soha semmilyen tanárral vagy tantárggyal nem volt problémám az egyetemen 3 év alatt, de ez most vérlázító. A pót zárthelyi úgy zajlott le, hogy készíteni kellett 5 feladat megoldásáról 5 képet, ezt 1 PDF állományba tömöríteni. Amivel nem is lenne baj, de a felület ahova fel kellett rakni csak 5 MB-ot engedett mint maximum. Az én PDF-em pedig 5,12 MB volt, úgyhogy tömörítettem egy ZIP fájlba, ami pont 4,99 lett és így felfért. Ma kijavította a dolgozatokat, erre 0 pont, mert "PDF állományban kértem a megoldásokat!!!!!". Egy PDF van a ZIP-ben... Informatika szak, azon belül is ez egy gazdaságinformatikus tárgy. Valószínűleg tudja, hogyan kell a tömörített fájlokat megnyitni de cseszett rá.. Most mit csináljak? Kinek írjak?

2021. máj. 28. 12:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
A tanárnak írj, és írd le, hogy miért úgy töltötted fel, ahogy.
2021. máj. 28. 12:13
 2/33 A kérdező kommentje:
Írtam neki, de nem válaszol nekem semmire. Kedve-kénye szerint ír, van akinek igen van akit pedig leignorál.
2021. máj. 28. 12:16
 3/33 anonim ***** válasza:
18%
Meg kellett volna oldanod, hogy beférj 5 megába, főleg infószakon. Érdekes a többieknek sikerült.
2021. máj. 28. 12:18
 4/33 anonim ***** válasza:
95%

Írd le a tanszékvezetőnek vagy a dékánnak a problémádat.

Mindenképpen a felettesét kell megtalálnod, akinek joga van őt utasítani vagy felelősségre vonni.

2021. máj. 28. 12:21
 5/33 anonim ***** válasza:
50%

Én valami olyasmit írnék neki, ami esetleg tud hatni a kő szívére.

Valami ilyesmit:

Tisztelt Tanár nő/úr!

Észleltem, hogy a feltöltött beadandómra elégtelen osztályzatot tetszett adni, elfogadom az érvelését, valóban nem az ön által adott file formátumban töltöttem fel, ennek csakis annyi volt az oka, hogy máshogyan nem tudtam megoldani a megoldás feltöltését. Úgy voltam vele, ha már távoktatás van, illetve nem a szokványos oktatási forma, akkor ha az egyik módon nem megy, akkor egy másik módot választok a dolgozatom feltöltésére, ha már ez az időszak nem a szokványos megoldásokról szól :-).

Kérem, amennyiben nem nagy fáradság, nézze el nekem ezt a bakit, és amennyiben van rá lehetőség, értékelje az általam feltöltött munkát, úgy sem a borító a lényeg, hanem a tartalom!

Előre is köszönöm a fáradozását, és a válaszát!

Egy próbát megér :D

2021. máj. 28. 12:22
 6/33 A kérdező kommentje:
Sajnos ő az informatika szak feje. Dékánnak írok mindenféleképp, remélem nem süket fülekre talál az írásom.
2021. máj. 28. 12:22
 7/33 A kérdező kommentje:
Jól hangzik 9-es, megpróbálom ezt is megírni neki, hátha :)
2021. máj. 28. 12:24
 8/33 anonim ***** válasza:
8%

Nehéz lenne újra menni vizsgázni?

Ha már fejes, akkor talán jobb nem bosszantani.

2021. máj. 28. 12:38
 9/33 anonim ***** válasza:
30%

Ne haragudj, de a tanárnak van igaza.

Mi volt a feladat? PDF állományba tömöríteni. Te mit csináltál? ZIP fájlba tömörítetted. Pont ez volt a feladat lényege, hogy meg tudod-e oldani.

Tudod, majd a való világban, ha fizető ügyfeleknek fogsz megbízásokat vállalni, ott is pontosan azt kell csinálni, amit a vevő kért. Tökmindegy, neked mi a véleményed a feladatról, vagy másképp is meg tudod csinálni.

Hajszálpontosan úgy kell, ahogy kérték.

2021. máj. 28. 12:49
 10/33 anonim ***** válasza:
31%
Lepontoztátok #7-est, de szerintem is itt van a kutya elásva. A tanár nem akarja, hogy olyan informatikusok kerüljenek ki a szakról, akik nem képesek egy 5,12 megás PDF méretét 5 mega alá tornázni. Szóval kérdező, az a minimum, hogy a #9-eséhez hasonló üzenet mellé most már a várt formátumban csatolod a doksit.
2021. máj. 28. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!