Megbuktatott a tanár a semmiért, most mit tegyek?
Írd le a tanszékvezetőnek vagy a dékánnak a problémádat.
Mindenképpen a felettesét kell megtalálnod, akinek joga van őt utasítani vagy felelősségre vonni.
Én valami olyasmit írnék neki, ami esetleg tud hatni a kő szívére.
Valami ilyesmit:
Tisztelt Tanár nő/úr!
Észleltem, hogy a feltöltött beadandómra elégtelen osztályzatot tetszett adni, elfogadom az érvelését, valóban nem az ön által adott file formátumban töltöttem fel, ennek csakis annyi volt az oka, hogy máshogyan nem tudtam megoldani a megoldás feltöltését. Úgy voltam vele, ha már távoktatás van, illetve nem a szokványos oktatási forma, akkor ha az egyik módon nem megy, akkor egy másik módot választok a dolgozatom feltöltésére, ha már ez az időszak nem a szokványos megoldásokról szól :-).
Kérem, amennyiben nem nagy fáradság, nézze el nekem ezt a bakit, és amennyiben van rá lehetőség, értékelje az általam feltöltött munkát, úgy sem a borító a lényeg, hanem a tartalom!
Előre is köszönöm a fáradozását, és a válaszát!
Egy próbát megér :D
Nehéz lenne újra menni vizsgázni?
Ha már fejes, akkor talán jobb nem bosszantani.
Ne haragudj, de a tanárnak van igaza.
Mi volt a feladat? PDF állományba tömöríteni. Te mit csináltál? ZIP fájlba tömörítetted. Pont ez volt a feladat lényege, hogy meg tudod-e oldani.
Tudod, majd a való világban, ha fizető ügyfeleknek fogsz megbízásokat vállalni, ott is pontosan azt kell csinálni, amit a vevő kért. Tökmindegy, neked mi a véleményed a feladatról, vagy másképp is meg tudod csinálni.
Hajszálpontosan úgy kell, ahogy kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!